Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

tarjaran

tarjaran

nainen
Ylä-Savo
Liittynyt: 28. maaliskuuta, 2009

Pisteet

Kokonaispisteet: 722
Tänään: 0
Tällä viikolla: 0
Tässä kuussa: 0
Taso: 3 - Amatööri
Sija Napsussa: 216

Kuinka pisteitä tienataan?
Henkilökohtaisia tietoja
Kuka minä olen?Olen 43-vuotias nainen Ylä-Savosta. Olen eronnut ja avioliitosta muistona on kolme ihanaa tytärtä ja yksi tyttärenpoika eli vanhin tytöistä on jo muuttanut pois kotoa. Asun avoliitossa kihlattuni Akkiksen ja kahden nuoremman tyttäreni kanssa omakotitalossa kuntakeskuksemme tuntumassa. Olen huumorintajuinen, avarakatseinen ja empaattinen, paljon elämää kokenut naesimmeinen ja yritän siirtää oppimani asiat lapsilleni, jottei heidän tarvitsisi kompastella samoissa kuopissa. Ulkonäköäni ja persoonaani kuvaa hyvin kolme sanaa: Punakka, tanakka ja hanakka :) Painan about 80 kg ja olen 163 cm pitkä, eli painoon nähden olen aivan liian lyhyt :) Punakka olen luonnostani, posket punoittavat aina sopivasti ja hanakka olen asiassa kuin asiassa - ominaisuus jota joskus häpeän ja toisinaan kiroan. Mutta kunkin meistä on ristinsä kannettava...
Harrastukset:Pilkkiminen, pörssikurssien kyttääminen, pelkkä oleskelu silloin, kun ei satu olemaan mitään hommia, nettivehkeily :) Haluaisin harrastaa näyttelemistä ja keramiikkaa, mutta ei ole riittävästi aikaa kumpaankaan. Olen aiemmin ollut Pielavesi-Teatterin näytelmissä Ulvova mylläri (kerhoneuvoja Sanelma Käyrämö 2006) ja Kivenpyörittäjän kylä (Pehkolan Ritva 2007). Voit käydä kurkkaamassa kuvia www.pielavesi-teatteri.net.
Lempiartistit/bändit:Höö... En mä tiedä. Kuuntelen nykymusaa, esim. tämänhetkinen suosikkini on Lady Gagan Pokerface. Yleensäkin jammaan uusimpien diskohittien mukana eli diskohan se on lähimpänä sydäntä tämmöisellä kasarijäännöksellä :) Olen siis musiikin suhteen liberaali luonne, mutta kunnioitan myös vanhoja suosikkejani kuten menneiden aikojen diskohittejä Black is black, Knock on wood ja Light my fire (diskoversio tästä kuuluisasta The Doorsin piisistä).
Lempielokuvat:Ekana tulee mieleen elokuvat Moulin Rouge ja Kaunis mieli, en pysty sanomaan kumpiko on parempi. Odotan innolla elokuvaa \"Knowing\", josta näin tässä taannoin trailerin TV:ssä. Luulen että se tulee kuulumaan tähän kategoriaan.
Lempi TV-sarjat:Pokka pitää (Keeping up appearances tai jotain sinne päin...), Hyacinth on best ja hänen sisarensa Daisyn mies, se lihava suomalaistyyppinen :) mies, en nyt muista nimeä...! Dokumentit on ihan ehdoton ykkönen, mutta nekin ovat jostakin syystä olleet vähemmän mielenkiintoisia viimeaikoina, lienenkö tullut ronkeliksi vai onko ne tosiaan huonontuneet... Mielenkiintoinen filosofinen kysymys :)
Lempikirjat:Luen yleensä, oikeastaan poikkeuksetta vain elämänkertoja. Paras tähänastisista on ollut Frank McCourtin Seitsemännen portaan enkeli, jota suosittelen kaikille lämpimästi. Välillä itkettää niin vietävästi ja kohta taas naurattaa sairaasti tai kuten Jari Tervo on tätä kirjaa arvioinut: aina nauratti, kun ei itkettänyt.
Pieni hetki, sivua ladataan.