jumppis: Viestit

jumppis

mies
82 vuotta
Raasepori
Liittynyt: 17. helmikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

jumppis «» PateT

jumppis - 16.10.2011 klo 09:54

Air Francen Atlattiin syöksyuutisen silloin 2009 noteerasin vaikken olekkaan lentäjä. Ärsytti silloiset "sopulien" jutut onnettomuudesta ja spekuloinnit sen syistä. Nyt olen odottanut kun mustat laatikot löytyi niistä saatavaa tietoa joka ei mielestäni ollut sesaatiohakuista. Jos osaisin fransmannin murretta hankkisin jutussa mainitun kirjan jonka lainauksia näkyy "sopuleiden" jutussa nytkin olevan. Sen verran olen lentosimulaattoria käyttänyt että tiedän miten kone tulee kuin kivi alas jos nopeus laskee liian pieneksi ja nostovirtaus irtoaa siivistä. Lensivät yli 10 km korkeudessa ja yrittivät nostaa korkeutta. Se ei onnistunut liian pienen nopeuden takia ja kone sakkasi kipparin nukkuessa. Noviisit pudottivat sen alas, koska jutussa ei ole mitään mainintaa teknisestä viasta.

PateT - 02.04.2011 klo 16:00

Terve jumppis!Tulin vaan kertomaan,että kyllä MACillä pääsee pelaamaan Veikkiksen pelejä,loton teen kotona mieluummin,mutta nyt tiedän ajat eli ennen klo 24.00,sitten sulkeutuu veräjät!TERVEEE

PateT - 30.07.2010 klo 23:56

Moikka jumppis;palasin justiinsa kotiin duunimatkalta,mutta luin ja tavasin vastaustasi ja oma kyssäriäni...juu,on mulla tietty sim-kortti,mutta tarkoitin esim.nettikaffilaa,jossa ilmainen WLAN,että voinko siellä surffailla mun puhelimella ilmaiseksi,vaikka olis paikalla (siinä kaffilassa nettimahis)jos haluan;ilman mahoittomia laskuja(katto XY-euroa).Eipäs tässä muuta kuin:IHMEEN HYVÄ TULLA KOTIIN+mukavaa viikonloppua!

jumppis - 27.07.2010 klo 14:09

Valittiin näköjään vastaukseni parhaaksi tähän kysymykseen: http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/34394#249430 En ymmärrä miten puhelimellasi voit ohittaa kotimaisen liittymäsi. Toimiiko se ilman sim-korttia wlanin kautta? (Sitten on ihmeellinen puhelin.) Mokkula läppärikin oli se millä käyttöjärjestelmällä tahansa (esimMAC) toimii suomen liittymäsi kautta ja maksaa. Kaikki jättävät mokkulat ja SIM-kortit niistä kotiin jos eivät ole miljonäärejä.

PateT - 04.11.2009 klo 12:42

Kiitos kunniamaininnasta taasen eli geeneissähän se niillä inkkareilla on ja on ollut,olispa inkkari!

PateT - 18.10.2009 klo 13:12

Huomenta jumppis! Kiva,kun sulla on taas toi kettu-kuva profiilikuvana,ehdottomasti paras kaikista(tykkään ma),jos äänestyksen järjestät!Hyvää lepopäivän jatkoa!

Pieni hetki, sivua ladataan.