chumba: Viestit

chumba


Suomi
Liittynyt: 12. tammikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
PateT - 02.02.2010 klo 11:48

Moro moro! No,meinasin kirjoittaa samassa satamassa,mutta mä olenkin menossa Turkuseen ja siellä myös tiedossa jäitä,vaikka ei niin pitkästi kuin Gabin reitillä,toivottavasti hyttisi on yläkerrassa,sillä koko yön on helv.kolinan alempana,siinä ei nuku edes H.Moilanen saati sitten chumba&co tai mää. Eli merimaisemissa ollan molemmat,mukavaa reissua ja päivää Stokiksessa,siellä monia erikoisliikkeitä,varmaan valikoima frisbeekiekolle on parempi kuin Hforssissa.met ollahan aamulla vain runsas tunti rannassa,mutta sulla koko päivä aikaa tutustua viehkoon tukholmaan,luulisin että Kungsträdgården on aika satumainen samoin kuin meitin Espa,mulla on kuvia Lumi-Espalta ja vaikea sanoa ovatko Pariisista lumisena??!!

Yhteinen taulu   
ossi - 29.12.2009 klo 23:17

Kiitos paljon.

Yhteinen taulu   
Timppa - 28.12.2009 klo 11:25

Hyvää loppu- ja tulevaa vuotta! Timppa

Yhteinen taulu   
Tartza - 28.11.2009 klo 13:43

Näin viestisi kirpputori kysymyksessä. Jos olet kiinnostunut joensuun alueella tomivista lapsiin erikoistuneista kirppiksistä kokeile näitä: muksunurkka (kuopion tien varrella), Lasten megakirppis (teollisuusalueella) ja 3 kk välein raviradalla järjästettävä lasten kirppis.

Yhteinen taulu   
teerimäki - 03.11.2009 klo 19:01

Jostain bongasin 1/2 m; oli väliä siltaan.

Yhteinen taulu   
X - 05.09.2009 klo 21:11

Kuinkas luomien poisto ei maksa armeijassa ja miten laadukasta jälkeä tästä tulee, kun luomet sijaitsevat naamassa jotka haluaisin poistaa?

Yhteinen taulu   
jenihe - 26.08.2009 klo 20:05

okei.. et sitten yhtään muista sen ravintolan nimeä tai sen sm-liigassa pelaavan nimeä? :)

Yhteinen taulu   
Timppa - 26.08.2009 klo 12:05

Moikka, mitkä ovat ilmaisia liittymiä? En ole paneutunut koko asiaan. Hhyvää loppukesää. Timppa

Yhteinen taulu   
Matvei - 26.08.2009 klo 08:36

Heippa ja kiitos viestistä, Ihan alkuun: tarkoitukseni ei ollut eikä ole tärkeillä, kuitenkin pieni oikaisu sinun viestiisi: En ole koskaan väittänyt, etteikö esim. pelkän ylioppilastutkinnon suorittanut voisi toimia opettajana. Tiedän tapauksia, että vain peruskoulun käynyt henkilö on toiminut opettajana., kun pätevyysvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole ollut. Sen sijaan ihmettelin: " Eivät kai Chumba ja Liisukka tosissaan ole sitä mieltä, että PELKKÄ yliopilastutkinto PÄTEVÖITTÄÄ opettajaksi?". Kyllähän tuore ylioppilas on (yleensä) itsekin vielä koululainen, eikä opettaja. Suomessa opettajatutkinnon suorittaminen vie noin 4 - 5 vuotta, Ruotsissa n. 3 vuotta. Ilman tuota yliopistotason koulutustakin VOIVAT jotkut olla vaikka kuinka hyviä opettajia, esim. veljesi ja moni muukin. Minä haluan kuitenkin, että lapsenlapseni saavat opetusta lasten opettamiseen ja kasvattamiseen koulutuksen saaneelta opettajalta. Sitäpaitsi; eivät kai ne opettajien viralliset pätevyysvaatimuksetkaan ihan tuulesta temmattuja ole. Ystävällisin terveisin, Matvei

Yhteinen taulu   
ssatu - 17.08.2009 klo 13:39

ei ole ylimielinen ja toisia väheksyvä pelle.

Yhteinen taulu   
Lettupino - 11.08.2009 klo 14:58

http://www.youtube.com/watch?v=ogMMYvXUx-g

Yhteinen taulu   
Sointu - 13.07.2009 klo 08:36

Hei, kysyin heinäkuun kilpailusta ja valitsin vastauksesi parhaaksi. Kuitenkin kysymykseni näkyy tuolla 'äänestä'-luettelossa. Eikös siellä pitäisi olla vain ne kysymykset, joiden esittäjä ei itse ole kahden päivän sisällä ilmoituksen tulosta sähköpostiin suorittanut valintaa? Saitko tiedon valinnastani vai olenko minä klikannut vastaustasi jotenkin huonosti?

Yhteinen taulu   
Runotyttö - 10.06.2009 klo 14:48

Olisiko sinulla sattumalta jotain linkkiä tms,mistä löytyisi tarkemmin tietoa tosta kilroy kävi täällä?Kiitos. :)

Yhteinen taulu   
PateT - 04.06.2009 klo 12:07

Tjänare chumba!Lueskelin just et olet laivalla juu ja funtsin että vieläkö vanha kunnon rusella kulkee,mutta tuli todistettua.Taitaas olla Ålandsfärjan´n tilalla,en tiedä enää VL-tilanteista,toisesta kylläkin.Varmaan keikuttaa,lupasivat just niille seuduille tuulta,mutta onneksi sillä reitillä on vain vähän aikaa saaretonta,max kaks tuntia kerrallaan.Toista on HEL-STO reitillä,kun mennään koko yö aavalla,silloin saattaa keikuttaa;kovastikin.Oletko fisustamassa "kivellä"=affenanmaalla? Mä olin vähän aikaa sitten Karjalohjalla yhdessä spa-paikassa ja näin siellä elämäni ekan frisbeegolf-radan ja miksisitäsanotaan se metallipömpeli,mihin kait yritetään osua frisbeellä??Varmaan hauskaa hommaa!Mukavaa loppulomaa sulle sinne Ålandiin ja kivoja säitä,odotellaan tänne stadiinkin,nyt kylmä ja vihmoo,fleeceä pitää vedellä sisälläkin niskaan. Ha det så jävla bra!

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 02:20

Terve! Tiedoksi tilanteeseen. Sain tämän viestin Napsun ylläpidolta. Munkki: tervemenoa,,kiitoksia ylläpidolle Hei onttopohjaoy, Luin tuon vastaukseni sinulle uudestaan ja huomasin, että saattaisit saada väärän käsityksen sähköpostini sisällöstä. Kirjoitin vastauksessani siis yleisesti ottaen valituksista ja käyttäjistä Napsussa. Emme siis missään tapauksessa halua sinua heittää ulos Napsusta, päinvastoin. Olet ollut ehdottomasti yksi parhaista käyttäjistä liityttyäsi Napsuun ja olisi todella sääli menettää sinut joukosta. Pahoittelen siis. Ystävällisin terveisin, Sami Leinonen Napsun ylläpito http://www.napsu.fi

Yhteinen taulu   
Timppa - 22.05.2009 klo 18:45

Ota hyvä mies yhteyttä! Ei tämä ole kellekkään niin helppoa. Kunnon Napsukeskustelut on ok. Kiva että olet aktiivinen.

Yhteinen taulu   
Timppa - 22.05.2009 klo 18:36

Vastannet kysysymykseeni kun en kaveriksi kelpaa.

Yhteinen taulu   
Timppa - 22.05.2009 klo 00:38

Vastannet huutooni. Haluan keskustella

Yhteinen taulu   
Timppa - 22.05.2009 klo 00:17

Ootko pikkupoika? Paikkoja voidaan luetella.Otan osaa menetykseesi. Minulla 2 setää jäänyt sinne.toinen ei edeses kiven alla :( ja miettinet jos olet intin edes käynyt. VIETÄ YLI 4. VUOTTA.AJATUKSISSAS.Olet kivakaveri mutta suuri pettymys ketkä sinulle tämän hyvinvointi yhteiskunnan ovat luoneet Vp.edes privaattina!!!

Yhteinen taulu   
kissaäiti - 17.05.2009 klo 20:18

Moi,sinä panit paremmaksi sen majavas kanssa.En ole kyllä ikinä aikaisemmin nähnyt joutsenia noin monta yhdellä kertaa,terveisin kissaäiti.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.