rinsessa: Omat matkat

rinsessa

nainen
Liittynyt: 15. joulukuuta, 2008

Tulevat matkat

rinsessa ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Split
    Matkan ajankohta: Heinäkuu 03, 2009
    Tarkoituksena kierrellä eurooppaa, lentäen ensin Wieniin ja sieltä junalla Budapestiin ja mahd. muuallekin unkariin ja lopuksi viikon verran kiertelyä kroatiassa. Splitistä lennämme sitten takaisin kotisuomeen.
  • Budapest
    Matkan ajankohta: Kesäkuu 29, 2009
  • Wien
    Matkan ajankohta: Kesäkuu 26, 2009
  • Hong Kong (Hongkong)
    Lähtö: Tammikuu 22, 2009
    Paluu: Tammikuu 25, 2009
    malesiasta lähdettäessä viivähdämme hong kongissa 3 yön verran.
  • Kota Kinabalu
    Lähtö: Tammikuu 11, 2009
    Paluu: Tammikuu 25, 2009
    tiedossa 10 yötä kota kinabalun Nexus resort hotellissa
  • Dublin
    Lähtö: Toukokuu, 2008
    Paluu: Toukokuu, 2008
    Neljän päivän mittainen pitkä viikonloppu Dublinin mahtavassa kaupungissa. Hyvin ehti tuossa ajassa kiertelemään ja fiilistelemään tunnelmaa. Must nähtävyyksiä ei montaa ole, joten aikaa jää oleiluun ja shoppailuun. Pubi kulttuuri on vertaansa vailla. Kyllä tänne sydän jäi!
  • Playa del Carmen
    Lähtö: Helmikuu, 2008
    Paluu: Helmikuu, 2008
    Kahden viikon reissu Tjäreborgin kautta varattuna. All inclusive hotellissa alkoi viikon jälkeen ruoat kypsyttämään, mutta muuten oiva ratkaisu esim. rantabaarinsa vuoksi. Itse playa del carmenissa ei juurikaan ole nähtävää, mutta lähiseudulla kyllä paljonkin mielenkiintoista. Veispuistoja lapsille sekä seikkailua viidakossa. Maya intiaanien temppelirauniot olivat mielettömiä. Cozumelin saarella snorklaus oli mukavaa... Meidän mieleen tosin vähän liian paljon jenkkituristeja... Hinnat vähän edullisemmat kuin suomessa, mutta esim. retke aika tyyriitä.
  • Zell am See
    Lähtö: Kesäkuu, 2007
    Paluu: Kesäkuu, 2007
    Viikon reissu ihaniin alppimaisemiin Aurinkomatkojen järjestämänä. Aivan mielettömät ulkoilumaastot, joissa tavallinen tallaajakin osasi helposti suunnistaa hyvien opaskylttien ja kartan avulla. Tarjolla on urheilumahdollisuuksia laidasta laitaan, patikointia pyöräilyä, koskenlaskua laskuvarjohyppyä vuorelta, ratsastusta sekä uintia Zellerjärvessä.
  • Krabi
    Lähtö: Tammikuu, 2007
    Paluu: Tammikuu, 2007
    Kaksi yötä viivyttiin krabin kaupungissa. Itse kaupungissa ei kyllä ollut juuri mitään nähtävää, turistialue on kauempana keskustasta. Joella käytiin melomassa kajakeilla ja uitiin lähteessä oli ihan mukavaa...
  • Karon Beach
    Lähtö: Tammikuu, 2007
    Paluu: Tammikuu, 2007
    Kahden viikon reissu Karon beachille. Hotelli sijaitsi ihan Karonin loppupäässä lähellä katan keskustaa. Thaimaan tunnelma on vaan niin sydämmellinen ja säät suosivat matkailijaa. Retkelle pääsee helposti ja edullisesti paikallisten matkan järjestäjien kautta lähes minne vain. Me kävimme Krabilla parin yön verran piipahtamassa sekä phuket fantasea showta katsomassa, vähän rahastusmeinikiä oli show kyllä. Ruoka on edullista ja hyvää, jos thaimaalaisesta pitää.
  • Salzburg
    Lähtö: 2007
    Paluu: 2007
    Salzburgissa vierailimme päivän verran Itävallan reissullamme. Kiertelimme kaupunkia ja kävimme syömässä aidot leivokset hotellli Sacherilla, nam!
  • Rooma
    Lähtö: Kesäkuu, 2006
    Paluu: Kesäkuu, 2006
    Omatoiminen matka Ikuiseen kaupunkiin. Lennot otettiin halvimmat mitä löytyi ja majoitus myös edullinen kahden hengen huone kaupungin laidalta metroaseman vierestä. Nähtäväähän olisi riittänyt vaikka kuinka paljon, mutta viiden päivän jälkeen tuli jo kulttuuriähky ja jalat olivat turtana, joten viimeiset päivät pyhitettiin shoppailulle. Tulihan siinä kuitenkin vatikaani, colosseum yms. nähtyä
  • Vatikaani
    Lähtö: Kesäkuu, 2006
    Paluu: Kesäkuu, 2006
    Rooman reissun yhteydessä piipahdettiin täällä. Vatikaanin kirkon huipulla käytiin kaupunkia ihastelemassa ja museossakin pyörittiin päivän verran
  • Phi Phi -saaret
    Lähtö: Tammikuu, 2006
    Paluu: Tammikuu, 2006
    kaksi päivää viivyttiin phi phin saarella. Kierreltiin eri saarilla ja snorklailtiin. Tällöin näkyivät vielä vuoden takaiset tsunamin jäljet aika selvästi rannalla...
  • Patong Beach
    Lähtö: Tammikuu, 2006
    Paluu: Tammikuu, 2006
    Ensimmäinen kahden viikon reissu Thaimaahan. Patong beachillä yövyttiin, mutta hotellin alue oli kyllä ihan rauhallinen vaikkei banglaroadille kovin pitkä matka ollutkaan. Ranta oli ehkä turhan ruuhkainen. Phi phillä käytiin piipahtamassa yhden yön verran. Samaten Khao sokin luonnonsuojelualueella keskellä viidakkoa oleiltiin kaksi päivää tjäreborgin retkellä ja tätä voin kyllä suositella!! Oli jännä kuunnella viidakon öisiä ääniä, sillä meteli on melkoinen...
  • Sharm el Sheikh
    Lähtö: Lokakuu, 2004
    Paluu: Lokakuu, 2004
    Viikon reissu Egyptiin. Silloin oli ainakin Naama bayn keskusta tosi pieni, lähinnä yksi kävelykadun pätkä. Hotellialueet olivat ihania vihreitä keitaita ruskean hiekan keskellä. Sukellusvedet mielettömät. Jeeppisafarilla käytiin myös sekä kameliratsastuksella. Pyramideille Kairoon ei päästy, koska osallistujia ei retkelle ollut tarpeeksi. Harmi.
  • Kreeta
    Lähtö: 2003
    Paluu: 2003
    Viikon reissu Kreetalle Haniaan. Samarian rotkon vaellus oli mukava. Aurinkoa riitti elokuussa rutkasti. Kaupunki ei muuten ollut kovin mukava, venetsialaista satamaa lukuunottamatta.
  • Rodos
    Lähtö: 2002
    Paluu: 2002
    Aurinkoa riittämiin. Ihan mukava tunnelma oli rodoksella.
  • Saksa
    Lähtö: 1999
    Paluu: 1999
    Weissenburgissa kävimme seurakunnan nuorten porukalla tutustumassa ystävyyskaupunkiin.
  • Pariisi
    Lähtö: 1997
    Paluu: 1997
    Tutustuttiin kauppoihin, Notre Dameen sekä Euro Disneyyn. Eiffeltornissa tietty oli pakko käydä ja myös Versaillesin linna nähtiin peilisaleineen. Patonkia myös syötiin.
  • Kööpenhamina
    Lähtö: 1995
    Paluu: 1995
    Viikon reissu Köpikseen. Reittimme kulki ensin Tukholmaan, josta bussilla rannikkoa myöten Tanskaan. Tuborgilla ainakin käytiin sekä Kööpenhaminan tivolissa. Myös merenneito patsas tuli nähtyä.
  • Eilat
    Matkan ajankohta: 1993
    Punaisessa meressä uitiin.
  • Jerusalem
    Lähtö: 1993
    Paluu: 1993
    Israelin matkalla käytiin kolmessa eri paikassa ja kuljettiin kristinuskon jalanjäljillä. Samalla tuli uitua kolmessa eri meressä.
  • Tel Aviv
    Matkan ajankohta: 1993
    Ensimmäiset yöt etelän auringossa vietettiin täällä. Kyllä se olikin hassua. Silloin, ei vielä suomessa ollut kebabbia ja niitä lihapötköjä hämmästeltiin siellä kioskeissa pyörimässä.
  • Kuollut meri
    Matkan ajankohta: 1993
    Hyvin täällä kellutti. Aikuisille oli mutaa-altaita, jossa saivat tehdä itselleen mutahoitoja. Merivesi oli niin suolaista, että kirvelsi aivan tajuttomasti joutuessaan silmiin.
  • Visby
    Lähtö: 1990
    Paluu: 1990
    Joskus ala-asteikäisenä kävimme Visbyssa Peppi Pitkätossua moikkaamassa. Mieleen jäi kullanhuuhdonta sekä tietty Peppi.
Pieni hetki, sivua ladataan.