LivingDoll: Viestit

LivingDoll

nainen
Key West
Liittynyt: 11. joulukuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
bellanda - 06.11.2011 klo 16:08

asutko suomessa? Jos et mitä kuuluu?

Yhteinen taulu   
Heidi_K - 08.11.2009 klo 13:52

Terve! Muutin ja asun nyt maalla. Kaikki on ihan erilaista kuin kaupungissa. Siis kaikki! :)

Yhteinen taulu   
koira - 06.06.2009 klo 12:32

Joo oleppas hyvä :------------------D

Yhteinen taulu   
kuminaama - 01.06.2009 klo 09:34

Asutko tosiaan Floridan Key West-issä.Then you are very far away Moi Aimo.

Yhteinen taulu   
koira - 30.04.2009 klo 22:27

SAM()!N

Yhteinen taulu   
koira - 27.04.2009 klo 18:11

ystävät on tärkeitä!!!!! ღღღღღღ......................ღღღღღღ ..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ ..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ ..............ღღღღღღღღღღღღღ ....................ღღღღღღღღღ ........................ღღღღღღ ...........................ღღღღ ............................ღღღ .............................ღღ ..............................ღ ............................ღ .........................ღ ......................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ ......ღ ....ღ ......ღ.......................ღ....ღ ..........ღ..............ღ...............ღ ..............ღ......ღ.....................ღ ...................ღ........................ღ ................ღ.......ღ..............ღ ..............ღ.............ღ....ღ .............ღ ...........ღ ..........ღ .........ღ .........ღ ..........ღ ..............ღ ...................ღ ..........................ღ ...............................ღ .................................ღ .................................ღ ..............................ღ .........................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ .....ღ ...ღ .ღ.............................ღ....ღ ღ..........................ღ...........ღ .ღ......................ღ................ღ ..ღ...................ღ..................ღ ...ღ....................................ღ .....ღ................................ღ ........ღ.........................ღ ...........ღ...................ღ ..............ღ..............ღ ..................ღ.......ღ .....................ღ..ღ .......................ღ 0-4 ystäväsi huomaa että olet huono ystävä 5-10 saat kokeesta 8½ 11-19 saat uuden ystävän 20-30 sinä olet hyvä ystävä 30-50 kamusi huomaa että olet hyvä ystävä josya kannattaa pitää kiinni 51-100 sinulla on monta ystävää,hyvä tulevaisuus,ihastuksesi pyytä sinut trefeille.

Yhteinen taulu   
koira - 14.04.2009 klo 14:52

Täällä on mun kuvia. http://jtpixel.kuvat.fi/kuvat/HD/ Siellä pitäisi kirjautua että näkis yhen kansion mutta paina sitä kuvat/ sieltä sivulta ja sitten kun oot siellä kuva sivulla painat sellasta puu kannon kuvaa ja siihen ilmestyy mun läskejä kuvia! Oikeesti oon jotakin 36kg aika kauheen painava oon XD

Yhteinen taulu   
koira - 12.04.2009 klo 19:53

Hyvää pääsiäistä!░ █▀█ ▀▄▄▀

Yhteinen taulu   
koira - 02.04.2009 klo 17:59

Ook :)B/--V

Yhteinen taulu   
koira - 22.03.2009 klo 10:12

Hello! You are nice. I can karate and you? I´ like foot boll. I´ve got 3 dogs. Bye bye.

Yhteinen taulu   
koira - 08.03.2009 klo 15:25

Ok (-...-)

Yhteinen taulu   
koira - 06.03.2009 klo 15:00

Ai mitä mä? EN mä mitään tee on tylsää voi hempeli ku on niin tylsää oliko kiva olla siellä rippileiri ryhmässä+

Yhteinen taulu   
koira - 02.03.2009 klo 17:49

Tyttö nimeltä Nanna meni metsään. Hän oli suuttunut vanhemmilleen koska ne olivat sanoneet tyttöä kurittomaksi kakaraksi. Tyttö ajatteli vihaisena, minä en ikinä enää palaa kotiin!Mitä syvemmäksi tyttö meni, sitä kauheammaksi metsä muuttui, Kunnes hän huomasi eksyneen. Tyttö istui kivelle ja alkoi itkemään. Sitten hän näki pienen valopallon, joka alkoi kasvaa. Ja sitten hän näki haltioita jotka alkoivat soittaa viulua ja huilua. Yksi suurimmista haltioista joka oli suunilleen ihmisen kokoinen. Johdatti Tytön suureen saliin. Sali oli täynä kultaisia maljoja. Tyttö ei saanut sanottua suustaan mitään.Mutta hän ajatteli, Täällä asuu varmasti haltiat.Sitten he menivät huoneeseen jossa oli hyvin kaunis lintu. Haltija asetti tytön linnun päälle ja lintu alkoi lentämään. Lintu vei tytön kotiin. Tyttö laskeutui oman kodin ovelleen ja meni sisään. Hän arvaisi että vanhemmat toruisivat häntä mutta toisin oli. Oli hyvin hiljaista. Hän meni vanhempiensa makuu huoneeseen. Edelleen hiljaista.Sitten hän näki järkyttyynenä isän ja äidin kuoleena maakaamassa sängyssä. Tyttö suri ja eli yksin valmisti ruuan siivosi ja teki kaikkea. Oli tullut talvi tytön koira oli jäänyt auton alle. Tyttö oli hirveän surullinen. Sillä koira oli hänen kaikkensa. Tyttö meni vetämään vanhempiaan kylmään talveen koska hänen piti viedä vanhemmat kirkkoon haudattavaksi. Tytöllä ei ollut kunnollisia vaatteita koska hän oli hyvin köyhä. Mitä pitemmäksi tyttö tiellä eteni sitä raskaamalta ja surulliselta askelet tuntuivat. Tyttö saapui kirkkoon ja kaatui ja henkensä siihen heitti. Vaikka tämä tuntui surulliselta lopulta tämä oli silti onnellinen sillä... Vielä tänäkin pävänä tyttö elää onnellisesti vanhempiensa kanssa.Loppu

Yhteinen taulu   
koira - 28.02.2009 klo 16:10

Aika näppärää.... Sit saat salaa naputella kännykkääsi:P Tykkäätkö linjaautossa matkustaa? Minä tykkään lyhyistä matkoista mutta pitkistä en.

Yhteinen taulu   
koira - 27.02.2009 klo 19:44

Voi ilon päivää!! Hiihtoloma alko!!! Ai sä lennät peffalesi aina?????????? Harjoittele luistelemaan!!!!!!!!!!!!!!!! Sitten oppii!! Mutta luitelussa särkee jalkoja........................... *_* Pilkki on inhottavaa :PPPPPPPPPP Habbo toimii taas.

Yhteinen taulu   
koira - 23.02.2009 klo 18:05

Ok kiitti tiedosta täytyy kokeilla :)

Yhteinen taulu   
koira - 20.02.2009 klo 20:58

Miten sä teit ton sydämen mäkin haluun oppii tuon! Ooo kiltti ja opeta pliis µµµµµµµµµµ |||||||||!

Yhteinen taulu   
koira - 18.02.2009 klo 14:11

Hölmöläis vitsi (keksin tään ihan itse):Olipa kerran hölmöläis muori joka perittyään sedältä omaisuuden oli rikas. Hän oli yksinäinen ja omisti huvilan.Hän uskenteli päivät pitkät siellä uimaltaassa. Kerran kun hän makasi kelluvalla patjalla patja upposi ja räjähti. Oho minun mahani on kasvanut mutisi hölmöläis muori itsekseen. Hän alkoi keittää vihanneksia kattilalla ja jätti ne vihannekset sitten vähäksi aikaa palamaan. Koska ohjeessa luki että jätä palamaan 10min, Sitten hän meni Makamaan vähän vahvemmalle patjalle kyllä. Hän nukahti ja talossa alkoi käryämään. Muori heräsi tulen roihuntaan ja, Hän otti äkkiä lusikat esiin ja rupesi mättämään lusikoilla tuleen vettä. Paloi muori siinä oli muorille tämä hölmö loppu, Oliko hyvä tarina?

Yhteinen taulu   
Heidi_K - 15.02.2009 klo 21:05

Olin eilen kylässä, joten hieman myöhästyneet ystispäiväterkut!! :)

Yhteinen taulu   
koira - 31.01.2009 klo 16:23

Kävim

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.