Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

tulonsus

tulonsus

nainen
48 vuotta
Paimio
Liittynyt: 17. marraskuuta, 2012

Pisteet

Kokonaispisteet: 47
Tänään: 0
Tällä viikolla: 0
Tässä kuussa: 0
Taso: 0 - Tulokas
Sija Napsussa: 1198

Kuinka pisteitä tienataan?
Henkilökohtaisia tietoja
Kuka minä olen?sairastunut yllättäen ja liikun sähkömopolla. Olen matkustusintoilija ja harrastamme matkailua. Olen positiivinen, periksiantamaton. Kahden ihanan tytön äiti vaikka heillä murrosikä pakkaa päälle. Elämänarvot menneet uusiksi sairauden myötä. Matkustelu tähän tylsään arkeen luo elämälle sisältöä. On jotain mitä odottaa. Kohta lähdemme puolaan joulumarkkinoille:) Olen huumorintajuinen ja ilahdun elämän pienistäkin asioista. Alkoholia en käytä joten mihinkään biletysmatkoille en lähde. Nautin eläimistä ja katsoa kun lapsilla on hauskaa. Huvipuisto ja jokiristeilyt, auringonlaskut sekä hyvä ruoka ovat elämän eliksiiriä. Olen joutunut luopumaan monesta, mutta nautin katsoa kun muut ovat esim. huvipuistossa ja nauttivat. Keksin aina jotakin josta saan itselleni myös iloa.
Harrastukset:Musiikki kaikissa muodoissa. kirjoittaminen, rentoutuminen, sisustaminen. Kuntoutuksesta on tullut myös yhdenlainen harrastus.
Lempiartistit/bändit:Kaikki joiden teksteissä on sanomaa joka koskettaa omaa elämääni. Sanat tärkeämmät kuin rytmi tai bändi.
Lempielokuvat:Kaikki lapsenmieliset kuten madagaskar ja vastaavat. Komediat kuten villi tusina ja vastaavat. Joskus löytyy elokuva jota jää katsomaan. Eniten kuitenkin komediat jotka eivät ammu yli. Poikkeuksena \"hei me lennetään\" joka yliampuvuudessaan sai nauramaan.
Lempi TV-sarjat:Kaikki rikos sarjat ja lääkäri/sairaalasarjat. Nyt on tullut katsottua myös musiikkisarjoja. Tohtori housea ei silti voita mikään:)
Lempikirjat:Kaikki aforismikirjat ja elämän viisauksia sisältävät kirjat.
Pieni hetki, sivua ladataan.