Seppi: Viestit

Seppi

mies
Mustasaari
Liittynyt: 20. heinäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
Gristalli - 18.08.2008 klo 08:28

Moi Seppi! oletko vielä halukas auttamaan minua?Mun kone on Vista Business ja käytän ohjemaa Mozilla Firefox.Ajattelin,että jos sua vielä kiinnostaa,niin namä hommat mitä mulla on,olen sellaisia,että voisin lähettää sähköpostitse kaikki tiedot ja tehtävät ja sitten ain ilmoittisit mulle tehdyt tunnit.Voisit tehdä nämä hommat aina,kun sulle sopii.Kyseessä olisi lähes viikottainen apu.Ilmoita vastauksesi:[email protected] ja puh.no.niin soitan sulle päin ja tarkennan asiaa.Terveisin:Gristalli.PS:Asialla olisi kiire!

Yhteinen taulu   
Gristalli - 16.08.2008 klo 13:44

Seppi! Osaan kyllä aika paljon ja kyseessä olisi pelkä tiedon siirto paikasta toiseen.Jos kykenet ottamaan minuun etäyhteyden,laita sähköpostia tulemaa mulle ja sovitaan asioista. Maksan sulle avustasi,mutta apua tarvitsen sitten melkein viikottain. Terv:Gristalli [email protected], kirjoita pian.

Yhteinen taulu   
jaana.m - 11.08.2008 klo 16:33

Kiitoksia hyvistä neuvoista. Ihme ja kumma kun soneran tietoturvan skannaus löysi yhden haittaohjelman.... Spybot löytää aina jotain, pitänee ajaa sekin taas läpi. Ja se turvapc-sivu tulee edelleen aina jos menen explorerilla nettiin. Käytänkin useammin tätä nykyä mozillaa.

Yhteinen taulu   
jonin13 - 08.08.2008 klo 21:31

Nauti vaan viikonlopusta täysin, ens viikolle on taas sitten omat muheensa tai ilonsa, turha niitä etukäteen surra/miettiä.......tsemppii kouluun!

Yhteinen taulu   
jonin13 - 08.08.2008 klo 15:30

Eipä haittaa, sattuuhan sitä, sillon vaan ihmettelin, et mitäs toi ny on? jälkeenpäin kun jo itekin laitoit mulle ton kysymykses/viestis tajusin, et sun vastaukses oli varmaankin tarkotettu mun silloseen toiseen kysymykseen, joka kuului muistaakseni: onko napsulaiset illan virkkuja vai päivän torkkuja? siihen se olisi kyllä stemmannu toi päivällä nukutaan -vastauksesi. Kiitos kun viittit selventää asiaa, niin ei jäänyt vaivaamaan... Mukavaa viikonloppua toivotellen, t. jonin13

Yhteinen taulu   
jonin13 - 06.08.2008 klo 10:23

Hei Seppi, tarkoitatko tätä kurkunteko-ohje -kysymystäni? tässä mahd. linkki: http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/2457, niin kuin olen sanonutkin en hallitse tietsikkaa, joten tämäkin voipi epäonnistua... Ja sit kiitos tosta vastauksestasi tietsikkaviruksista, siitä varmasti paljon apua mulle, mutta sitä kommenttiasi tosta naiiviudesta en oikein ymmärrä? Ne päivitykset yms. teki mun poikani (33v), joten en voinut valottaa tässä kysymyksessä niillä tiedoilla, kysyinkin lähinnä, onko muilla mahdollisesti ollut koneillaan ns. viruksia ja mitä he ovat tehneet tai mitä minä olen mahdollisestit tehnyt väärin, että niitä on päässyt tulemaan? Eli olen tietämätön näistä asioista (virukset/päivitykset, yms.), mutta kun annan poikani lukea esim. ton sun antaman vastauksen niin hän varmaankin osaa sitä hyödyntää. kiitti vielä sulle ja mukavaa päivänjatkoa toivoopi jonin13

Yhteinen taulu   
jonin13 - 27.07.2008 klo 14:26

"Huomenta" Seppi! En kyllä ymmärtänyt, miten toi "päivällä nukutaan" -vastauksesi liittyi mun kyselyyni kurkunteko-ohjeesta? Valotatko vähäsen... he-hee...

Yhteinen taulu   
jaana.m - 24.07.2008 klo 12:36

Hei Seppi! Meillä on tässä tietokoneella Soneran tietoturva käytössä. Sen lisäksi skannaillaan välillä konetta spybotilla. Ja aina se löytää jotain. Kerran aikaisemmin kysyin napsussa turvapc-ohjelmasta, se tulee edelleen aina jos menen explorerin kautta nettiin, ei siis mozillalla. Olisi kiva, jos jotain neuvoja pystyisit laittamaan. Edellistä tietokonetta tuli käytettyä korjattavana useampaan kertaan ja se vasta maksoi euroja. Huomen aamulla lähdetään lomalle Falirakiin, ollaan siel kaks viikkoa.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.