Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

piisku

piisku

nainen
hyvinkää
Liittynyt: 16. kesäkuuta, 2008

Pisteet

Kokonaispisteet: 75
Tänään: 0
Tällä viikolla: 0
Tässä kuussa: 0
Taso: 0 - Tulokas
Sija Napsussa: 835

Kuinka pisteitä tienataan?
Henkilökohtaisia tietoja
Kuka minä olen?Ikäiseni perusnainen: työssäkäyvä äiti ja vaimo. Onnellinen ja tyytyväinen siihen mitä on ja toiveikas sen suhteen mitä ei vielä ole saavutettu.
Harrastukset:Lukeminen, kotona nysvääminen, pienimuotoinen sisustaminen alati. Välistä jonkin sortin liikunta, jos huvittaa. Ruuanlaitto ja leipominen eli pitkän kaavan mukaan silloin, kun on aikaa. Bissen lipittelykin käy näin kesäaikaan melkein harrastuksesta. :)
Lempiartistit/bändit:Leevi..., , Badding ja muu suomipoppi. Ulkomaisista niin moni ettei kannata listata. En ole enää ihan siinä iässä, että diggailisin jotain tiettyä bändiä tai artistia täysipäiväisesti..
Lempielokuvat:American history X, American beauty, Badding, Likainen tusina, Tuulen viemää, Ferris Bueller`s day off, Levottomat, Pay Back, Kala nimeltä Wanda, Me kaksi & Irene, Nothing to lose, Vaihtokaupat, Englantilainen potilas, Pieni suklaapuoti, Äksyt vanhat herrat, Kaunis mieli.
Lempi TV-sarjat:Frendit, C.S.I (Las Vegas!), Neiti Marple, Poirot, OZ, Veronica Mars, Miehen puolikkaat, Maanalainen armeija iskee jälleen, Pokka pitää, Simpsonit, South Park, Yli synkän virran, Todistettavasti syyllinen, Sydämen asialla, Hiljainen todistaja, Frasier, Conan O`Brian, Murha mielessä, Rimakauhua ja rakkautta
Lempikirjat:Kaikki Agatha Christien kirjat, Sinuhe egyptiläinen, Mary Carr: Valehtelijoiden kerho, Sassoon: Prinsessa-kirjat, Kaikki keittokirjat. Tietokirjallisuus. Ns nippelitiedon kirjat, kuten Schottin sekalaiset. Tommy Hellstenin kirjat, kuten; Saat mistä luovut. Ben Furmanin kirjat. Elämäntaito-oppaat. Terveyteen liityvä kirjallisuus, sekä faktatieto, että vaihtoehtohoidoista kertovat, kuten vyöhyketerapia.
Pieni hetki, sivua ladataan.