Avainsana: teatteri

Avainsanalla "teatteri" löytyy seuraavat 22 käyttäjää.

annemi

Harrastukset: teatteri, elokuvat, jazz, matkailu, lukeminen

Bentol

:)

Harrastukset: pianonsoitto, teatteri

eira45

CORRALEJO-fani,\r\nGARDAJÄRVI-fani

Harrastukset: ystävien kanssa kahvittelu, nukkuminen, teatteri, (dekkarit), lukeminen

harrysound

Olen hyvin säilynyt, nuorekkaan oloinen just eläkkeelle päässyt vapaaherra, jolla on paljon nuoria ystäviä, sosiaalista elämää ja harrastuksia!

Harrastukset: penkkiurheilu....., yhdistystoiminta, Facebook/nettisurffailu, pyöräily, elokuvat, teatteri, karaoke, musiikki, kirjat, Oriflame

iiva

Olen tamperelainen tyttö, joka rakastaa mangaa& animea sekä urheilua. En voisi elää ilman näitä kolmea asiaa. Lisäksi minulla on kaksi ihanaa kissa! \r\n:)

Harrastukset: elokuvat!!, lenkkeily, sulkapallo, pesäpallo, uinti, lukeminen!!!, teatteri

jennylator

Parturi-Kampaaja & Tupperware konsulentti/tiiminjohtaja Turusta joka tykkää hurjasti käsitöistä.. =)

Harrastukset: yms..., Käsityöt, Teatteri, Tupperware

Jousimies Anne

Olen nopea, suht rohkea, eloisa ja sosiaalinen, nuorekas ja nuorenmielinen hoikahko pitkä nainen. Huumorintajua löytyy ja itseironiaa, muttei hyvää kielitaitoa tosin sen korvaa mielikuvitus ja uskallus. En lähde lomalle kännäämään vaan tutustumaan uusiin kohteisiin ja ihmisiin. Jaksan ja haluan kävellä, mutten jaksa istua paikallani pitkään. Auringon otto on tärkeää, kuten omatoimi retkeily ja avoin mieli uudelle. En ole kiviriippa enkä sellaita halua seuraksikaan, enkä narise ja valita, asiat selviää suoraan sanomalla ja eikä koko aikaa tarvitse yhdessä kulkea kuin paita ja peppu. Jahkailijat, arat, ujot, hiljaiset, hitaat ja tätimäiset vievät hermoni ja minä heidän. Selvyyden vuoksi vielä, ettei ed. kuvaus johda harhaan, osaan kyllä käyttäytyä. Tosin on sanottava, mikä minulle on luonnollista/itsestään selvyys saattaa toiselle olla yli ymmärryksen. Vähän sama juttui kuin kauneus on katsojan silmissä:)

Harrastukset: teatteri, kävely, pyöräily, tanssi

KariLankinen

Elinvoimainen eläkeläinen

Harrastukset: Teatteri, omatoimimatkailu

matkalaukku

Olen 66-vuotias eläkeläismummu.Yritän olla kovasti kiinni elämässä. Seuraan aikaani ja pidän lapsista ja eläimistä.

Harrastukset: ystävien kanssa shoppailu., konsertit, teatteri, musiikin kuuntelu, matkustelu, lukeminen, kuorolaulu, Sauvakävely

muru

Olen turkulainen aikuinen nainen ja pidän kovasti matkailusta. Monia paikkoja on käyty ja monta vielä katsomatta. Matkailu avartaa on vanha sanonta, mutta niin totta!

Harrastukset: viinien maistelu., ruoanlaitto, opiskelu, teatteri, taide, Tanssi

myy

Täällä naispuolinen ihminen, joka etsii matkaseuraa toukokuulle(kaksi ekaa viikkoa). En etsi seurustelukumppania, en siis miestä, enkä ihmistä, jonka kanssa matkalla koko ajan olisinkaan. Vaan ehkä silloin tällöin käytäisiin jossain torilla tai tapahtumassa yhdessä. Otan myös oman huoneen. Olen lähdössä yksin, enkä välitä lapsen vahdiksi lähteä ollenkaan, vaan rentoutumaan ja pitämään hauskaa aikuisten ehdoilla. Olen sosiaalinen ja menevä ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. Roikkumisesta en pidä. Mikäli sinä haluat mennä toiseen suuntaan ja minä toiseen niin kompromissia ei tarvitse tehdä, vaan lomalla mennään sinne suuntaan, jonne itse haluaa. Tämän vuoksi en lähde reissuun sen minulle läheisimmän ihmisen kanssa. Mikäli pidät menevästä seurasta, niin tässä saattaisi olla kiva matkakaveri joka ei vaadi toiselta yhtään mitään, eikä myöskään tarvitse mitään. Minun kanssani ei tarvitse olla joustava. Olen mitä olen ja annan toisen olla juuri mitä hän on. Olen kolmekymppinen, sinä voit olla minkä ikäinen vaan ja kuten jo taisin mainita, niin, naispuolinen ihminen mielellään.

Harrastukset: laulu, Teatteri

psykkis

ohjaaja, näyttelijäntyön kouluttaja

Harrastukset: hevoset ja muut lemmikit, perhe, uinti, teatteri

sannahei

Harrastukset: teatteri, käsityöt, matkailu

Sarrias

Olen 68-vuotias, vielä urheilullinen nainen. Matkustelen mielelläni, mieheni kuoltua muutama vuosi sitten, on matkustelu jäänyt vähemmälle matkaseuran puuttuessa. Tulen toimeen kohtalaisesti englannin kielellä.

Harrastukset: vapaaehtoistyö, teatteri, elokuvat, kirjat, matkailu, lenkkeily, mökkeily

söpökissa

naimisissa,2 lasta,3lastenlasta,osaaikaeläleläinen,2kissaa

Harrastukset: teatteri, musiikki, liikunta

taksari722

YRITTÄJÄ PIRKANMAALTA

Harrastukset: YM YM, ELOKUVAT, TEATTERI, TALVELLA HIIHTO, VAUNUMATKAILU, KÄVELY, RULLALUISTELU, SAUVAKÄVELY

tiisu

.

Harrastukset: teatteri, .

Tuulia kreikka

Yrittäjä, uusiosinkku, joka muuttaisi vaikka Kreikkaan, jos lotossa voittaisi tai vaikka muuten onnestaisi...Elämän muutos kiinnostaisi....eihän sitä koskaan tiedä....

Harrastukset: museot yms., teatteri, matkustelu, yms. musiikki tapahtumat, festareissa käynti kiinnostuksen mukaan, konsertit, musiikin kuuntelu, leffassa käynti, Lukeminen

tuusa11

nasta mimmi

Harrastukset: ihmettely, kävely, meri, leffat, teatteri, fillarointi, kirallisuus, matkailu

wimla

Harrastukset: matkailu, teatteri
Pieni hetki, sivua ladataan.