Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Avainsana: sairaala

Avainsanalla "sairaala" löytyy seuraavat 6 käyttäjää.

assi

Aikuisopiston lasityön opettaja, bernien kotikasvattaja ja luonnossa liikkuja, marjastaja, sienestäjä ja muuten vain. Puutarha ihminen keväisin ja muulloinkin.

Lempi TV-sarjat: sydämmen asialla, kotimaiset lyhytsarjat, sairaala, eläinsarjat -luonto

kirsi1981

Perheeseemme kuuluu äiti, isi ja 3 lasta ( Mira8, Rami6 sekä Mari5). Suunnittelemme ensimmäistä matkaa ulkomaille lentäen ja varasimmekin matkan Turkkiin elo-syyskuun alkuun 2010! :-)

Lempi TV-sarjat: Matkaoppaat, Eläinsairaala, Sairaala

Miss_J

Olen työssä käyvä nuori nainen Espoosta. Asun avoliitossa mieheni kanssa. Haaveena on perustaa perhe, matkustaa mahdollisimman paljon ja nähdä maailmaa.

Lempi TV-sarjat: matkaoppaat yms., lapsityrannit, eläinten pelastustiimi, sinkkuelämää, dokumentit, ncis rikostutkijat, csi, pako, salatut elämät, lain valvojat, poliisit, sairaala

riimarita

Perheen äiti lapista, jonka lapset alkavat olla jo "omillaan". Rakastan matkustamista ja selailenkin tämän tästä äkkilähtöjä. Olen käynyt mm.Tunisiassa, Egyptissä ja Kreikassa. Ammatiltani olen asiakaspalvelun- ja markkinoinninmerkonomi.

Lempi TV-sarjat: Emmerdale, Salatut Elämät, Sairaala, Teho-osasto, House

seker

Lempi TV-sarjat: sairaala, salatut elämät, teho-osasto, C.S.I

SLAP

Naimissa kahden tyttären äiti.

Lempi TV-sarjat: Sairaala
Pieni hetki, sivua ladataan.