Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Avainsana: Rentoutuminen

Avainsanalla "Rentoutuminen" löytyy seuraavat 2 käyttäjää.

rinsrenssa

Heidi

Harrastukset: lenkkeily, kokkaus, matkustaminen, Rentoutuminen

tulonsus

sairastunut yllättäen ja liikun sähkömopolla. Olen matkustusintoilija ja harrastamme matkailua. Olen positiivinen, periksiantamaton. Kahden ihanan tytön äiti vaikka heillä murrosikä pakkaa päälle. Elämänarvot menneet uusiksi sairauden myötä. Matkustelu tähän tylsään arkeen luo elämälle sisältöä. On jotain mitä odottaa. Kohta lähdemme puolaan joulumarkkinoille:) Olen huumorintajuinen ja ilahdun elämän pienistäkin asioista. Alkoholia en käytä joten mihinkään biletysmatkoille en lähde. Nautin eläimistä ja katsoa kun lapsilla on hauskaa. Huvipuisto ja jokiristeilyt, auringonlaskut sekä hyvä ruoka ovat elämän eliksiiriä. Olen joutunut luopumaan monesta, mutta nautin katsoa kun muut ovat esim. huvipuistossa ja nauttivat. Keksin aina jotakin josta saan itselleni myös iloa.

Harrastukset: Musiikki kaikissa muodoissa. kirjoittaminen, rentoutuminen, sisustaminen. Kuntoutuksesta on tullut myös yhdenlainen harrastus.
Pieni hetki, sivua ladataan.