Avainsana: Metsolat

Avainsanalla "Metsolat" löytyy seuraavat 16 käyttäjää.

annakaisu

Olen rauhaa ja eläimiä rakastava immeinen.

Lempi TV-sarjat: 24, House, Idols, Maajussille morsian, Metsolat, Salatut elämät

annastiina

olen kotiäiti.

Lempielokuvat: metsolat

bowspa

Huumorintajuinen ja erittäin eläinrakas immeinen.Lemmikkinä on 2 kissaa. Noh empä osaa enempää iteeäni kuvailla, siinä ne tärkeimmät =)

Lempi TV-sarjat: Metsolat, Serranon perhe, Täydelliset naiset, Genesis, Poliisit, Reinikainen, Salkkarit, Päivien viemää

evakko

Lempi TV-sarjat: Metsolat

hakalax

Satunainen matkailija joka käy joskus jouluna Kanarialla. Opiskelen Espanjaa dementian torjumiseksi. Siksi espanjankieliset maaat favoriitti.

Lempi TV-sarjat: Metsolat

jonsky

oon 45v.asiallinen ja omillani hyvinkin toimeen tuleva.olen nyt toipilaana ja haluan takaisin elämään...työelämään paluu on kunnossa ja niin myös itsekkin.matkailu ja seikkailu elämässä on mulle nyt in...lontooseen kennän ensi viikolla ja jatkosta ei haemainta aavistustakaan.se mikä tuntuu kivalta se on se juttu mitä haluan...

Lempi TV-sarjat: pokka pitää ja erikoisesti pitkän jussin majatalosta, tankki täyteen, metsolat, kaikki tykkää raymondista, simsonit, kotikatu

lancelot74

pieni, pippurinen, pirtsakka blondi parturi-kampaaja:)

Lempi TV-sarjat: 24, selviytyjät, metsolat, salkkarit

mami82

Suurperheen äiti

Lempi TV-sarjat: Metsolat, csi:t, Serranon perhe

MARMATTI

PISPALASSA SYNTYNYT, TAMPEREEN FLIKKA! KIERTÄNYT SUOMEA 10:LLÄ PAIKKAKUNNALLA JA NYT PALANNUT MELKEIN JUURILLEEN ( PISPALAAN ENÄÄ 18 KM MATKAA). JÄIN (ILMAN MITÄÄN ENNAKKOVAROITUSTA) LESKEKSI N. 1½ VUOTTA VSITTEN.- KOSKA MEILLÄ EI OLLUT MITÄÄN SITEITÄ ASUMALLAMME PAIKKAKUNNALLA. , MUUTIN LASTENI JA LASTENLASTENI LÄHELLE. LUULEN TIETÄVÄNI KUKA MINÄ OLEN, MUTTA EN TIEDÄ MITÄ KOHDALLENI ON VIELÄ VARATTU. MIEHENI KUOLEMA OPETTI MINULLE VAIN YHDEN ASIAN: KOSKAAN EI TIEDÄ, ONKO HUOMINEN OLEMASSA, NIIN OMALLA , KUIN TOISTENKIN KOHDALLA. YRITÄN SIIS NOUDATTAA JONKUN AJATTELIJAN ELÄMÄNOHJETTA: EILISELLE EMME ENÄÄ MITÄÄN VOI, HUOMISESTA EMME VIELÄ MITÄÄN TIEDÄ ! SIIS ELÄKÄÄMME TÄTÄ PÄIVÄÄ !

Lempi TV-sarjat: JNE., CSI, SYDÄMEN ASIALLA, TANKKI TÄYTEEN, METSOLAT, LAAKSON VALTIAS/ KAIKKI AAMUSARJAT UUDELLEEN JA UUDELLEEN

merjaih

Lempi TV-sarjat: Metsolat, 24, Tanssi jos osaat

Römppäsen Veikko

Ikimetsien kulkija. Innokas shakinpelaaja henkeen ja vereen. Maailmanmatkaaja, joka on nähnyt melkein kaiken ja myös kokenut kovia. Nähnyt meret ja mantereet. Passissa leimoja enempi kuin laki sallii. Huumorintajuinen takametsien mies.

Lempi TV-sarjat: metsien miehet, helppo elämä, Reinikainen, metsolat

suomi 4ever

Olen urheilua seuraava rehellinen ja huumorintajuinen suomalainen mies. Lempilajni ovat fudis ja lätkä jossa lempijoukkueeni ovat Oulun Kärpät ( lätkä) ja Hjk (fudis). Maajoukkueista kannatan Englantia ja tietysti Suomea. Olen kiinnostunut myös yhteiskunnalisista asioista.

Lempi TV-sarjat: erilaiset tietovisat ja urheiluohjelmat, Metsolat, Simpsonit, Salkkarit

Veke09

Olen 37-vuotias työtön puutarhuri Tervolasta. Opiskeluni päättyi 31.12.2008. Aikani kuluu PS2:lla pelailessa ja netissä surffailuun. Välillä käyn tietysti lenkkeilemässä.

Lempi TV-sarjat: Metsolat, Parempi Myöhään, 24
Pieni hetki, sivua ladataan.