Avainsana: Frasier

Avainsanalla "Frasier" löytyy seuraavat 15 käyttäjää.

aalika

Lempi TV-sarjat: Frasier, Greyn Anatomia, Lost

hardluck

Nuori elämän ja kokeilunhaluinen nainen, joka etsii uusia haasteita ja elämyksiä. Yritän kokea ennakkoluulottamasti uutta esim. yhtenä päivänä voin hypätä benjihyppyä ja toisena lähteä mummon kanssa sauvakävelylle. Olen erittäin mielikuvitusrikas ja luova persoona.

Lempi TV-sarjat: Muumilaakson tarinat, Pasila, Frasier, Kaksi tuoppia kiitos!, Heroes, Sex and the City, Frendit

Hennali40

Äiti

Lempi TV-sarjat: Frasier

Kukaminäolen

Siitä voi olla montaa mieltä :) Outo hiippari

Lempi TV-sarjat: Burn Notice, Frasier, Whose line is it anyway

marsu8

Lempi TV-sarjat: Bad Girls, Frasier

Maryan

Moi! Olen pian merkonomiksi valmistuva 28-vuotias nainen. Muiden harrastusten lisäksi,( jotka näet alla,) minua kiinnostaa myös matkailu ja kielet. Toistaiseksi matkailuun ei vain pahemmin ole ollut varaa, mutta suunnitelmissa avomieheni kanssa on (mahd.pian) ensimmäinen yhteinen matka.

Lempi TV-sarjat: Täydelliset naiset., Dr.Phill, Kauhukeittiö, Simpsonit, Sinkkuelämää, Kovanonnen kundi, Uutisvuoto, Frasier, Top Chef, Tanssii tähtien kanssa

minttumaaria74

toimistotyöntekijä Vantaan Myyrmäestä. 07/07 syntyneen Pojan äiti

Lempi TV-sarjat: seinfeld, cosby show, frendit, tyttökullat, kate & allie, Frasier, koti kuntoon

mjokin

Oman polkunsa tallaaja

Lempi TV-sarjat: Frasier, Revenge, Stig Larssons Millenium, Amazing race

NaNyah

Utelias matkailija, joka pitää uusista kokemuksista ja uusista paikoista. Haluan ymmärtää erilaisia ihmisiä, haastaa vanhat näkemykseni ja oppia uutta. Olen sitä mieltä, että mitään paikkaa ei voi ymmärtää vain kirjoista lukemalla tai elokuvia katselemalla, vaan sinne on mentävä itse ja kokea kulttuuri ja ympäristö kaikilla aisteillaan itsensä likoon laittaen. Maailma on täynnä ihania, kiinnostavia, kiehtovia, kauniita ja satumaisia paikkoja ja joka paikassa on ihania, avuliaita, ystävällisiä ja enkelimäisiä ihmisiä, joiden avulla voimme jakaa kokemuksiamme ja nauttia tästä värikkäästä planeetasta!

Lempi TV-sarjat: Absolutely Fabulous, The Office, Frasier

Oliivia

Kolmekymppinen kahden lapsen äiti Espoosta.

Lempi TV-sarjat: CSI., Fringe, Frasier

peace_maker

espoolainen mukava muut huomioon ottava persoona

Lempi TV-sarjat: frasier

piisku

Ikäiseni perusnainen: työssäkäyvä äiti ja vaimo. Onnellinen ja tyytyväinen siihen mitä on ja toiveikas sen suhteen mitä ei vielä ole saavutettu.

Lempi TV-sarjat: Rimakauhua ja rakkautta, Murha mielessä, Conan O`Brian, Frasier, Hiljainen todistaja, Sydämen asialla, Todistettavasti syyllinen, Yli synkän virran, South Park, Simpsonit, Pokka pitää, Maanalainen armeija iskee jälleen, Miehen puolikkaat, Veronica Mars, OZ, Poirot, Neiti Marple, C.S.I (Las Vegas!), Frendit

riittainkeri

Olen matkustushullu !!! Viime vuosina vaan elämässäni on ollut asioita, joiden takia en ole voinut matkustaa niin paljon kuin matkustin aikaisemmin. Plus, että minulla ei ole ollut rahaa matkustaa. Toivon, että tilanne nyt muuttuu ja pääsen taas reissaamaan kuten aikaisemminkin.

Lempi TV-sarjat: Frasier

tanneli

Jo lapsena matkusteluun hurahtanut naisimmeinen

Lempi TV-sarjat: kaikki antiikkiin/keräilyyn liittyvät ohjelmat, brittikomediat, Frasier, Good wife, The Wire, Isänmaan puolesta

touristi

Turisti, Isä, Työläinen, jalkapallofani... ai niin ja aviomiäs kans.

Lempi TV-sarjat: Studio Julmahuvi, Frasier
Pieni hetki, sivua ladataan.