Avainsana: Forrest Gump

Avainsanalla "Forrest Gump" löytyy seuraavat 15 käyttäjää.

Aldur

Olen vaikka gurusi < o > Olen kokenut paljon elämää, monelta kannalta, elänyt ehkä jo ennen tätä elämää ja muodostanut filosofioita kokemuksieni ja ajatuksieni pohjalta. Jos haluat tietää vastauksia joihinkin mysteereihin, jotka sinua askarruttavat, voit kysyä minulta.

Lempielokuvat: Forrest Gump, Päätalo, Koirankynnen leikkaaja, Nousukausi, Jurassic Park´it, Tyttö sinä olet tähti, missä lienet, Voi veljet

Anueliina

Taivaanrannan maalari,ikuinen haaveilija. Ajoittain hieman hullu...joskus jopa luova sellainen.

Lempielokuvat: Gladiaattori..., Australia, Tuulen viemää, Forrest Gump

harrysound

Olen hyvin säilynyt, nuorekkaan oloinen just eläkkeelle päässyt vapaaherra, jolla on paljon nuoria ystäviä, sosiaalista elämää ja harrastuksia!

Lempielokuvat: Ganes......, Jos rakastat, Ben Hur, Tuulen viemää, Citizen Kane, Kill Bill 1&2, Hitchcockin elokuvat, Marilyn Monroen elokuvat, Forrest Gump, Harry Potter-elokuvat, Dirty Harry-sarja, Psyko, Mamma Mia, Moulin Rouge, Flashdance, Fame, Chicago, Taru sormusten herrasta-sarja, Hohto, Star Wars-sarja, Pretty woman

KaisuLu

Perhettä ja kotia arvostava moniosaaja. Nautin arjen askareista sekä matkailun ja seikkailun suuresta huumasta! Elämä on ihanaa!

Lempielokuvat: Philadelphia, Forrest Gump

maria

Lempielokuvat: Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Amelie, Ocean`s 11-13

Markku11

Olen Toijalan Yhteiskoulun 9A-luokalla. Olen 200cm pitkä ja painan 100kg.

Lempielokuvat: Der Untergang, Jurassic Park, Terminator 2, Inception, Day After Tomorrow, Airplane!, Forrest Gump, Back to the future, Amélie, Schindler`s List

riittainkeri

Olen matkustushullu !!! Viime vuosina vaan elämässäni on ollut asioita, joiden takia en ole voinut matkustaa niin paljon kuin matkustin aikaisemmin. Plus, että minulla ei ole ollut rahaa matkustaa. Toivon, että tilanne nyt muuttuu ja pääsen taas reissaamaan kuten aikaisemminkin.

Lempielokuvat: Woody-Allen-leffat jne., Forrest Gump, Tuulen Viemää

roppola

Mukava veijo

Lempielokuvat: ym.., Fight club, Forrest Gump

tuikku67

Kolmen kersan huoltsikkaäitikkä siitä osasta Sipoota, joka myös pysyy Sipoona.

Lempielokuvat: Forrest Gump, Nicolas Cagen tuotanto

Tuipe

Lempielokuvat: Forrest Gump, Twilight, Die Hard, Inception, Ghost

tuominvi

Täällä aurinkaupungissa asuva laborantti. .

Lempielokuvat: Menetetty maa, Forrest Gump

villevalo

Olen ihmisläheinen ja eläinrakas. En viihdy toimettomana, joten aina on jotain työnalla. Napsusta olen löytänyt hyviä matkavinkkejä ja hyvää matkailuun liittyvää tietoa. Maailman matkustustilanne on nyt epävakaa ja turvaton. Toivon kuitenkin, että koronaan löydetään mahdollisimman pian toimiva rokote ja, että matkailusta kiinnostuneet ihmiset osallistuisivat keskusteluihin ja lähettäsivät matkakuviaan Napsuun.

Lempielokuvat: 007 Spectre, Forrest Gump, Uneton Seattlessa

vilu

Rento, reilu ja huumorintajuinen suomalainen jannu :)

Lempielokuvat: Forrest Gump
Pieni hetki, sivua ladataan.