Avainsana: EPUT

Avainsanalla "EPUT" löytyy seuraavat 8 käyttäjää.

Aldur

Olen vaikka gurusi < o > Olen kokenut paljon elämää, monelta kannalta, elänyt ehkä jo ennen tätä elämää ja muodostanut filosofioita kokemuksieni ja ajatuksieni pohjalta. Jos haluat tietää vastauksia joihinkin mysteereihin, jotka sinua askarruttavat, voit kysyä minulta.

Lempibändit/-artistit: Santana(vanha), David Bowie, Bob Marley, 51Koodia, Scars On Broadway, Eput, Kotiteollisuus, Manowar, Disturbed, Puppa ja Tasottavat, Jukka Poika, Laurie Anderson, Lou Reed, Brian Eno, Who, Beatles, Muse, Nightwish, Jimi Hendrix, Neil Young

Karhu-äiti

Yhden saamani äitienpäiväkortin mukaan olen maailman ehdottomasti paras, ihanin ja upein äiti. Nykyään jo kahden suloisen pikkutytön mummi. Aina ei kuitenkaan jaksa olla paras äiti, jollei välillä kuljeskele jossain ystävien hyvässä ja maailmaa parantavassa seurassa. Toki toisinaan kuljeskelen 11-vuotiaan Nassikkani kanssa ja joskus saan seurakseni myös ihanan (?) aviomieheni Haraldin.

Lempibändit/-artistit: Neljä Ruusua ja Juha Tapio. Suomipoppia siis!, Eput, Apulanta

koivunsisar

Pinen mökin- akka, ukkoni ulos potkinut,monen lapsen äiti,viherpiipertäjä,elänoikeuksista puhuja,feministi.Koiran kanssa kulkija ja tuvassa silitän neljää kissaa.

Lempibändit/-artistit: Pelle Miljoona, Ismo Alanko, Eput, Värttinä;Tähkä, Metallica

MARMATTI

PISPALASSA SYNTYNYT, TAMPEREEN FLIKKA! KIERTÄNYT SUOMEA 10:LLÄ PAIKKAKUNNALLA JA NYT PALANNUT MELKEIN JUURILLEEN ( PISPALAAN ENÄÄ 18 KM MATKAA). JÄIN (ILMAN MITÄÄN ENNAKKOVAROITUSTA) LESKEKSI N. 1½ VUOTTA VSITTEN.- KOSKA MEILLÄ EI OLLUT MITÄÄN SITEITÄ ASUMALLAMME PAIKKAKUNNALLA. , MUUTIN LASTENI JA LASTENLASTENI LÄHELLE. LUULEN TIETÄVÄNI KUKA MINÄ OLEN, MUTTA EN TIEDÄ MITÄ KOHDALLENI ON VIELÄ VARATTU. MIEHENI KUOLEMA OPETTI MINULLE VAIN YHDEN ASIAN: KOSKAAN EI TIEDÄ, ONKO HUOMINEN OLEMASSA, NIIN OMALLA , KUIN TOISTENKIN KOHDALLA. YRITÄN SIIS NOUDATTAA JONKUN AJATTELIJAN ELÄMÄNOHJETTA: EILISELLE EMME ENÄÄ MITÄÄN VOI, HUOMISESTA EMME VIELÄ MITÄÄN TIEDÄ ! SIIS ELÄKÄÄMME TÄTÄ PÄIVÄÄ !

Lempibändit/-artistit: JNE., PAUL ANKA, E L V I S, SIMO SILMU, EINO GRÖN, OLAVI VIRTA, LAILA KINNUNEN, TAMARA LUND, TAPIO HEINONEN, LEA LAVEN, CAROLA, VILLE VALO. ANNE MATTILA, TARJA TURUNEN, HECTOR, EPUT, POPEDA

Petrus

Olen Sari Tampereelta

Lempibändit/-artistit: Yö ja tietty Popeda, Eput, Varjokuva, Taikakuu, Kotimaiset bändit esim. Yölintu

Risemary

ensin äeti, sitten vaimo. siinä tärkeysjärjestys

Lempibändit/-artistit: Lauri Tähkä ja Elonkerjuu Ynnä monta muuta, Metallica, Nightwish(vanha), Eput

sipexi

omituinen otus

Lempibändit/-artistit: egotrippi, eput
Pieni hetki, sivua ladataan.