Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tässä viisi vinkkiä Goan rantalomalle - kultahiekkaisia rantoja riittää!
Tässä viisi vinkkiä Goan rantalomalle - kultahiekkaisia rantoja riittää!
· Skye Borg

Viisi vinkkiä: Mistä löytyvät Goan parhaat rannat?

Goalta löytyy kilometritolkulla rantaviivaa ja näin ollen useita kauniita rantoja.

Talvella moni suuntaa matkalaukkunsa kohti Goaa, onhan se suosittu ja aurinkovarma kohde meille suomalaisillekin. Goalla riittää rantaviivaa, ja monipuolisuutensa vuoksi pienellä vaivalla voi löytää juuri sen itselleen sopivimman rannan runsaan tarjonnan keskeltä.

Cola Beach

Cola Beach
Cola Beach

Täydellistä rauhaa ja eristäytymistä etsivien kannattaa suunnata etäiselle Cola Beachille. Paikkaa ympäröivät hiljakseen huojuvat palmut, ja laguunia ympäröi silkkinen hiekka. Paikalle voi olla hankala päästä - siitä johtuukin sen rauhallisuus ja vetovoima.

Useimmat vuokraavat skootterin ja majoittuvat joko Cola Beach Resorttiin tai The Blue Lagooniin: kahteen rannalla toimivaan luksustelttoja tarjoavaan majoittajaan.

Agonda Beach

Agonda Beach
Agonda Beach

Paikka on yksi Goan kauneimpia ja suosituimpia. Siitä huolimatta se on onnistunut pitämään yllä rennon rauhallisen tunnelman, joka on kateissa suurimmilta ja ruuhkaisimmilta rannoilta kuten Baga ja Candolim.

Rannalla on sopivasti ravintoloita ja pubeja, ja kalastajat vievät mielellään matkaajia merelle pientä maksua vastaan bongaamaan delfiineitä.

Mandrem Beach

Mandrem Beach
Mandrem Beach

Kirkkaan siniset vedet, värikkäät rantahökkelit ja rauhallinen tunnelma - moni matkaaja kehottaa ensimmäisenä suuntaan Mandremin rannalle. Kaikkea leimaa rauhallinen elämänmeno ja paikalla onkin paljon joogeja ja reppumatkailijoita lepoa etsimässä.

Mandrem Beachilla sielu lepää, ja joogan voi päättää hyvällä hieronnalla.

Vagator Beach

Vagator Beach
Vagator Beach

Reppureissaajat ja vilkkaampaa menoa etsivät suuntaavat Vagatoriin. Rantakojut tarjoavat herkullista ruokaa ja halpaa olutta, meno voi yltyä vauhdikkaaksi sesongin huippukohtina.

Rannalla järjestetään usein juhlia, turistit valloittavat rannan tanssimalla musiikin tahtiin aikaiseen aamuun saakka. Trance-bileitä löytyy myös viereiseltä rannalta, Anjuna Beachilta.

Ashwem Beach

Ashwem Beach
Ashwem Beach

Tänne kannattaa suunnata jos et kaipaa myyntikojuja ja rannalla kierteleviä kaupustelijoita. Loputtomiin jatkuva rantaviiva on autio ja valkoinen hiekka tarjoaa ihastuttavan kontrastin siniselle merelle.

Rannan lähistöllä on ravintoloita sekä hotelleja, mutta kaikkea leimaa rauhallisuus ja tyhjyys. Se on täydellinen valinta yksityisyyttä etsiville.

Valmismatkat Goalle löydät Napsun valmismatkahausta.

Lähde: Travel and Leisure

Lue myös: 10 vinkkiä: Kultahiekkainen Goa

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.