Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Seychellit on varmasti yksi romanttisimmista kohteista koko maapallolla.
Seychellit on varmasti yksi romanttisimmista kohteista koko maapallolla.
· Napsun toimitus

Viisi vinkkiä: Haaveissa romanttinen saariloma!

Romanttinen saariloma on monen unelma.

Täydellisiä hiekkarantoja, kaunista luontoa ja herkkuruokaa. Tässä viisi ihanaa saarikohdetta, jotka sopivat niin vastarakastuneille, häämatkalaisille kuin vuosikymmeniä yhdessä taivaltaneillekin.

5. Korsika, Ranska

Välimerellä majaileva Korsika ansaitsee lempinimensä L'ile de Beauté eli kauneuden saari.

Saaren luonto on monipuolisen ryöpsähtelevää, ja täydellistä muun maailman unohtamiseen. Osa alueista on turistien valtaamia, osa täydellisiä oman rauhan tyyssijoja. Yllättäen esimerkiksi patikkapolut ovat Euroopan parhaita, ja luontoon on helppo päästä nopeasti kauas rantakahviloista - Korsika on kuitenkin myös ylellisen elämänmenon ja hyvän ruuan saari. Ollaanhan nyt Ranskassa.

Viisi vinkkiä: Haaveissa romanttinen saariloma!

4. Nevis, Saint Kitts ja Nevis

Virkistävää vaihtelua all-inclusive resorteille ja alueella liikkuville risteilyaluksille tuo Nevis-saari Karibialla. Pieniin Antilleihin kuuluva saari on rauhallinen, ja siellä asuu vain noin 12 000 asukasta.

Saaren majoitusvaihtoehdot ovat historiallisia ja rustiikkisia: vanhoja sokeriplantaaseja, jotka on muunnettu persoonallisia ratkaisuja huokuviksi hotelleiksi. Aika kuluu sukeltamisen ja patikoimisen parissa, iltaisin siemaillaan paikallista rommia Pinney’s Beachilla.

Kuva: © Eq Roy | Dreamstime.com
Kuva: © Eq Roy | Dreamstime.com

3. Tasmania, Australia

Tasmania houkuttelee luokseen Australian parhaalla ruualla ja juomalla. Australiassa sijaitsevan eteläisen saaren vuoristot tarjoavat eeppisiä maisemia, viileitä järviä ja täydellisiä patikointipolkuja.

Pienen pääkaupungin Hobartin ulkopuolelta löytyy MONA - maailmanluokan galleria, panimo, viinitila sekä ravintola-kompleksi, joka mykistää vaativimmankin matkailijan tehokkaasti. Alueella voi majoittua myös futuristisissa kapseleissa. Pohjoisosasta löytyy outo Bay of Fires, jonka maisemat ovat kuin toisesta maailmasta.

Viisi vinkkiä: Haaveissa romanttinen saariloma!

2. Palau Tioman, Malesia

Malesiassa länsi on paras, mitä rantoihin tulee: 56 km maan rannikolta löytyy Pulau Tioman, jonka rannat ovat suoraan monen unelmista. Hieno hiekka ja lämmin, kristallinkirkas merivesi reunustavat vehreää viidakkomaista saarta.

Saaren sisäosista löytyy lukuisia vesiputouksia, kalastajakyliä rentoine ravintoloineen ja pienine hotelleineen.

Viisi vinkkiä: Haaveissa romanttinen saariloma!

1. Praslin & La Digue, Seychellit

Tästä eivät rannat juuri parane. Praslin & La Digue Seychelleillä tarjoavat puuterinpehmeää valkoista hiekkaa sinisen meren äärellä. Lautat kulkevat Intian valtamerellä Mahèn, Praslin ja La Diguen väliä, mahdollistaen saarihyppelyn.

Pieni La Diguen saari on autoista täysin vapaa, joten saarta tutkitaan jalan tai pyörän selästä. Praslinista löytyy valikoimia erinomaisia ravintoloita sekä Unescon listalta löytyvä Vallée de Main luonnonpuisto.

Viisi vinkkiä: Haaveissa romanttinen saariloma!

Lue myös: Yhdessä maailman ääriin - Viisi hienoa kohdetta pariskunnille

Lähde: Lonely Planet

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.