Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kuva: © Digikhmer – Dreamstime.com
Kuva: © Digikhmer – Dreamstime.com
· Napsun toimitus

Vau, miten erikoinen ilmestys! Amsterdamissa sijaitseva hotelli ei ujostele omaperäisyyttään

Amsterdamissa sijaitseva hotelli on hämmentävä näky. Se yhdistelee Zaanin alueelle tyypillistä arkkitehtuuria omaperäisen uskaliaalla tavalla nykyaikaan.

Amsterdamin Zaandamissa sijaitseva, vuonna 2009 avattu Inntel Hotels on ulkoapäin nähtynä erikoinen näky. Värikäs hotelli on rakennettu Zaanin alueelle tyypillistä arkkitehtuuria mukaillen, mutta hyvin modernilla tyylillä uudistettuna.

Hotelli nimittäin näyttää ulkopuolelta siltä, kuin se olisi absurdi legotalo tai rakennettu toistensa päälle kasatuista, värikkäistä puutaloista.

Kuva: © Kireev Art – Dreamstime.com
Kuva: © Kireev Art – Dreamstime.com

Vaikuttavan fasadin sisäpuolelta löytyy laadukas neljän tähden hotelli. Se kunnioittaa paikallisuutta myös sisäpuolellaan, sillä modernit huoneet heijastavat Zaanin alueen rikasta historiaa ja alueelta peräisin olevia tuotteita.

11-kerroksinen hotelli on 40 metriä korkea ja sisältää 160 huonetta. Hotellissa on ilmainen wifi ja wellness-keskus kuntosaleineen ja uima-altaineen.

Sijainniltaan persoonallinen hotelli on erinomainen hyviä liikenneyhteyksiä ja toisaalta rauhallisuutta kaipaaville matkustajille. Inntel Hotels sijaitsee vain noin 12 minuutin junamatkan päässä Amsterdamin päärautatieasemalta. Schipolin lentokentälle junalla pääsee alle 20 minuutissa.

Kuva: © Hansenn - Dreamstime.com
Kuva: © Hansenn - Dreamstime.com

Lähde: Inntel Hotels, Booking.com

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.