Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Pikkuruinen The Brig tarjoaa mielenkiintoisen baarielämyksen Lontoossa.
Pikkuruinen The Brig tarjoaa mielenkiintoisen baarielämyksen Lontoossa.
· Napsun toimitus

Tämä on Lontoon pienikokoisin baari - tilaa neljälle asiakkaalle

Suurkaupunki Lontoossa tuntuu kaikki olevan valtavan suurta. Kaupungissa on kuitenkin avattu pikkuruinen baari, johon mahtuu baarimikon lisäksi vain neljä asiakasta.

Ensimmäisella Lontoon vierailulla huomio kiinnittyy helposti kaikkeen suureen: Big Ben on jo nimensä perusteella iso, Westminster Abbey, London Eye, Tower of London hämmentävät valtavalla koollaan. Mutta pinnan alle kurkistamalla huomaa, että Britannian pääkaupunki on itse asiassa monen asian summa. Osa on suurta ja mahtipontista, osa taas pientä, intiimiä ja hurmaavaa.

The Brig on uusi tulokas pienten ja hurmaavien joukossa. Se väittää olevansa Lontoon pienikokoisin baari, eikä syytä ole uskoakaan muuta. Baariin nimittäin mahtuu baarimikon lisäksi vain neljä asiakasta.

The Brigin seinät ja baaritiski on rakennettu vanhoista viskitynnyreistä ja baari on niin pieni, että sinne mennäkseen tuntuu että pitää pidättää henkeä.

Ymmärrettävästä syystä baariin tarvitaan ennakkovaraus. Yhden tunnin varaus maksaa tätä kirjoitettaessa £50 per henkilö, mikä sisältää kaikki drinkit. Varausvahvistuksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan nelinumeroinen koodi ja ohjeet paikalle saapumiseen. Varauksen voi tehdä netissä.

Koska The Brig sijaitsee “salaisessa” paikassa, koodia vaaditaan sisäänpääsyä varten – baarin ovi on nimittäin täysin merkitsemätön.

The Brig on osa Merchant House -nimistä baaria, joka sijaitsee aivan minibaarin lähistöllä. Merchant House löytyy Well Courtista Bow Lanen varrelta Lontoon Citystä.

Lähde ja kuva: Merchanthouse

 

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.