Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Australian Bubbletent
Australian Bubbletent
· Napsun toimitus

Tähtitaivaan ja revontulten alla - Viisi persoonallista kuplahotellia maailmalta

Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy maailmalta joka lähtöön. Japanin kapselihotellit ovat jo monelle tuttuja, mutta tarjolla on niin puuhun rakennettuja majoja kuin iglujakin. Uusimpia trendejä maailmalla ovat kuplahotellit, joissa yövytään kuplan muotoisessa asumuksessa.

Kuplahotellien suosio maailmalla kasvaa. Etenkin luontokohteissa niistä avautuva näkymä saa olon tuntemaan kuin olisi itse suoraan luonnon keskellä - mutta kuitenkin turvallisesti seinien sisäpuolella.

Tässä viisi kiehtovaa vaihtoehtoa kuplahotelleista maailmalta:

Bubbletent, Australia

Erinomaisen näköalan tarjoaa Bubbletent Australiassa. Capetree Valleyn ylle avautuvat maisemat sijaitsevat noin 200 kilometrin päässä Sydneystä. Maailman suurin kanjoni on viinitilojen ympäröimä, joten loman aikana löytyy muutakin puuhaa kuin vain maisemien ihailu. Majoitus tarjoaa suojatun ulkosuihkun, ja jokaiseen kuplaan kuuluu myös teleskooppi sekä tulisija ulkona. Nukkuminen tapahtuu joko riippukeinussa tai kunnon pedissä.

Bubbletent Australia
Bubbletent Australia

Bubble Lodge - Ile aux Cerfs ja Bois Cheri, Mauritius

Niille, jotka haluavat täydellistä eristäytymistä muusta maailmasta, tarjolla on Ile aux Cerfs -kuplahotelli Mauritiuksella. Paikalle pääsee ainoastaan veneellä, ja tämä viiden tähden majoitus tarjoaa henkilökohtaisen hovimestarin kuplan mukana. Sisustus on tyylikkään yksinkertainen, ja saarella on myös 18-reikäinen golfkenttä. Illallinen tarjoillaan kentän ravintolassa - tämä elämys on luksusta etsiville. Hotellilla on myös toinen kuplavaihtoehto, teeplantaasilla sijaitseva Bois Cheri, joka on rakennettu kraaterijärven ympärille. 

Bubble Lodge, Mauritius
Bubble Lodge, Mauritius

Buubble, Islanti

Tuskin mistään löytyy parempaa paikkaa ihailla revontulia kuin Islannista omassa kuplahuoneessa makaillen. Islannissa kiertomatkoja järjestävä Buubble tarjoaa osallistujille yhdeksän kuplaa, joista näkymät yllä siintävälle tähtitaivaalle ovat uskomattomat yöaikaan. Tarjolla on myös muita erikoisia majoitusvaihtoehtoja. Buubble ei ole kuitenkaan pelkkä hotelli - kuplamajoitukseen pääsee vain erilliselle retkelle osallistumalla.

Tähtitaivaan ja revontulten alla - Viisi persoonallista kuplahotellia maailmalta

Beach Bubble Bali

Parhaat rantanäkymät avautuvat Balilta löytyvistä Beach Bubble Bali -hotellin kuplista. Huoneista löytyvät kaikki tarvittavat peruselementit, mutta lisäksi vieraat voivat pyytää erikseen huonepalvelusta kaikkea ruoasta nuotioihin. Teleskooppi löytyy tähtien ihailua varten - hotelli on erityisesti pariskuntien suosima sen romanttisen sijainnin vuoksi.

Beach Bubble Bali
Beach Bubble Bali

Beach Bubble, Finolhu, Malediivit

Malediivien Finolhulla sijaitseva Beach Bubble on majoitusvaihtoehto, joka on suunnattu erityisesti rakastavaisille, jotka kaipaavat hiljaista yötä tähtien alla. Kupla on sijoitettu reilun kilometrin päähän varsinaisesta hotellista rantahietikolle, minkä vuoksi se on rauhallinen paikka nauttia omasta yksityisyydestä. Vieraille tarjoillaan rantagrillissä tehty malediivilainen päivällinen ennen vetäytymistä omiin oloihin.

Beach Bubble, Finolhu, Malediivit
Beach Bubble, Finolhu, Malediivit

Lähde: Telegraph Kuvat: Booking.com, Bubble Lodge, Finolhu, Bubbletent Australia, Buubble

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.