FugeFest järjestetään Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla.
FugeFest järjestetään Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla.

Syysloman suunnitelmat vielä auki? Lähde FugeFesteille Aurinkorannikolle!

ILMOITUS Lokakuussa, sopivasti Suomen syyslomien aikaan Espanjan Aurinkorannikolla järjestetään monipuolisesti suomalaista musiikkia esittelevä festari FugeFest. Juhla järjestetään nyt kolmatta kertaa ja näyttää siltä, että joka kerta festari kerää suuremman joukon musiikin ystäviä nauttimaan lämmöstä ja hyvästä meiningistä.

FugeFestin esiintyjäkaarti on tänä vuonna ainutlaatuinen. Lavalla nähdään Remu & Hurriganes feat. Michael Monroe, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Dingo, Eini & Markku Aro, Jari Sillanpää, Neljänsuora ja Neon2. Tuo kaarti saa liikkeelle reippaasti väkeä Aurinkorannikolla asuvien suomalaisten keskuudesta, mutta jo viime vuonna festarin takia paikalle saapuneiden turistien määrä oli yllättävän iso. Noin 40% festarin kävijöistä saapui Suomesta lomalle ja samalla juhlimaan.

Eppu Normaali nostattamassa tunnelmaa vuoden 2016 FugeFesteillä.
Eppu Normaali nostattamassa tunnelmaa vuoden 2016 FugeFesteillä.

Festarimatkaajia on tänä vuonnakin tulossa runsaasti. Järjestäjät ovat varautuneet asiaan ottamalla neljä erillistä charter -lentoa festariviikolle. Lähtöjä on 16., 17. ja 19.10 ja matkaan pääsee joko Helsingistä tai Tampereelta. Lennot löytyvät nyt Napsun äkkilähtöhausta.

FugeFest järjestetään Fuengirolassa sijatsevan konserttihalli Palacio de la Pazin alueella. Varsinainen esiintymislava on sisätiloissa, mutta muu festaritoiminta, kuten ravintolat on sijoitettu ulos. Konserttihallin isot ovet ovat jatkuvasti avoinna, joten sisä- ja ulkotilat toimivat luontevasti yhteen.

Lisätietoja festarista voit katsoa osoitteesta www.fugefest.fi.

Lokakuu on muutenkin mukavaa aikaa lomailla Aurinkorannikolla. Parhaimmillaan lämpötila on reippaasti Suomen hellerajan yläpuolella ja sateen riski lähes olematon.

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.