Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Maailman paras hotelli löytyi tänä vuonna Balilta Indonesiasta. Kuva: Four Seasons / Ken Seet
Maailman paras hotelli löytyi tänä vuonna Balilta Indonesiasta. Kuva: Four Seasons / Ken Seet
· Napsun toimitus

Sata parasta: Nämä ovat maailman parhaat hotellit vuonna 2018

Majoitus on yksi keskeisimmista asioista matkailumukavuudessa. Hotellin valintaan kannattaa siis käyttää aikaa. Maailmanlaajuisen äänestyksen pohjalta maailman sata parasta hotellia on nyt valittu – voittaja löytyy Indonesiasta.

Travel + Leisure -matkailulehti tekee vuosittain maailmanlaajuisen, viisi kuukautta auki olevan kyselytutkimuksen maailman parhaista matkailukokemuksista. Hotellien kohdalla osallistujia pyydettiin arvioimaan muun muassa majoituspaikan mukavuuksia, sijaintia, palveluja, ruokaa ja yleisilmettä.

Vuosi vuodelta matkailijoiden maku muuttuu: tuloksena on sadan parhaan hotellin listaus. Keräsimme voittajalistalta viisi eri puolilla maailmaa sijaitsevaa hotellia maailman parhaiksi valitusta satasesta. Voit tutustua koko listaan täällä >>

La Reserve Paris Hotel and Spa, Pariisi, Ranska

Elokuvissa jokaisesta pariisilaisesta ikkunasta näkyy Eiffel-torni. Keskeisellä paikalla Pariisin läpi kulkevan Seine-joen pohjoispuolella sijaitsevassa La Reserve-hotellissa tällainen on mahdollista oikeasti. Maailman sadan parhaan hotellin listalta tämä viiden tähden luksushotelli löytyy jaetulta 20:nnelta sijalta. La Reserve huokuu 1800-luvun eleganssia ja modernia luksusta. Hotellin huonekoot alkavat 40 neliömetristä ja kaiken huipentumana on sadan neliön Grand Palais -sviitti. 

Kuva: Hotels.com
Kuva: Hotels.com

Six Senses Douro Valley, Portugali

Portugalin pohjoisosassa, Porton kaupungista itään kulkevan Douro-joen laaksosta löytyy hurmaava Six Senses Douro Valley -hotelli. Maailman sadan parhaan hotellin listalla sen sijoitus on 14. Komeasti restauroitu 1800-luvun kartano sijaitsee viinitilojen peittämän kukkulan rinteellä, josta on upea näkymä alas laaksoon ja joelle. Douron laakso on yksi maailman vanhimpia viinintuotantoalueita ja valittu Unescon maailmanperintölistalle. Hotelli tarjoaa muun muassa kauniille maisemille suuntaavia huoneita, kylpylän ja uima-altaita sekä viinikirjaston.

Kuva: © Six Senses
Kuva: © Six Senses

Four Seasons Resort Maldives, Kuda Huraa

Sijalta 13 löytyy trooppinen paratiisi Malediivien Kuda Huraa -saarelta, jossa ei varmaksi pysty sanomaan, missä turkoosinvärinen meri loppuu ja taivas alkaa. Four Seasons Resort Maldivesin luksushuoneissa on muun muassa oma merenrantaterassi ja uima-allas. Kuda Huraa sijaitsee noin 25 minuutin venematkan päässä Malén kansainväliseltä lentokentältä.

Kuva: Four Seasons / Ken Seet
Kuva: Four Seasons / Ken Seet

Tierra Patagonia Hotel & Spa, Torres del Paine, Chile

Torres del Painen kansallispuisto Chilessä on yksi maailman kauneimpia paikkoja. Ei siis ihme, että sen huikeissa maisemissa sijaitseva hotelli on myös maailman parhaiden listalla. Tierra Patagonia Hotel & Spa löytyy sijalta seitsemän. Luonnonmaisemaan saumattomasti upotettu, rauhallinen hotelli on erinomainen lähtöpiste kansallispuistoon tehtäville retkille ja kylpylöineen oivallinen palautumiskohde retkipäivien jälkeen. Luonto eläimistöineen on Sarmiento-järven rannalla sijaitsevassa hotellissa lähes kosketusetäisyydellä.

Kuva: Tierra Patagonia
Kuva: Tierra Patagonia

Four Seasons Resort Bali, Sayan, Indonesia

Maailman paras hotelli löytyy tänä vuonna Indonesiasta, Balin paratiisisaarelta. Four Seasons -hotelliketjun rauhaisa resortti sijaitsee lähellä Ubudia, Balin henkistä sydäntä. Ayung-joen laaksoon rakennettuun hotelliin pääsee kookospalmujen ja riisipeltojen yläpuolella keinuvaa riippusiltaa pitkin ja jokaisessa joen varren vierasmajassa on oma, ulkona sijaitseva olohuone ja uima-allas.

Kuva: Four Seasons / Ken Seet
Kuva: Four Seasons / Ken Seet

Lähde: Travel + Leisure 

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.