Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Levillä tähtitaivasta voi ihailla omasta lasi-iglustaan
Levillä tähtitaivasta voi ihailla omasta lasi-iglustaan
· Napsun toimitus

Revontulia ja luksusta - Levin uudet iglut sytyttävät matkakuumeen

Levillä on avattu kolme uutta luksusiglua. Niistä on upea, esteetön näkymä yötaivaan revontuliin ja ympäröivään luontoon.

Levin Iglut on avannut kolme uutta lasista luksusiglua vierailijoilleen. Majoituspaikan iglujen määrä nousee näiden myötä 27:een.

Uusissa, tilavissa 53 neliön igluissa on ylellinen designsisustus ja korkea varustetaso, oma poreallas, kylpyhuone ja keittiö sekä esteetön näkymä Utsuvaara-tunturin laelta. Ne houkuttelevat paikalle niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin matkailijoita, ja ovat herättäneet kiinnostusta myös kansainvälisten supertähtien keskuudessa.

Revontulia ja luksusta - Levin uudet iglut sytyttävät matkakuumeen

Vieraittensa henkilöllisyyttä hotelli ei kuitenkaan paljasta, sillä se tähtää viiden tähden palvelukokemukseen, johon erottamattomana osana kuuluu yksityisyys ja rauha.

“Osa luksusta on juuri yksityisyys ja rauha, tänne tullaan rauhoittumaan pohjoisen luonnon ihmeiden keskelle. Huomattava osa asiakkaista on häämatkalaisia, merkkipäivien viettäjiä tai uniikin kokemuksen etsijöitä”, kertoo Levin Iglujen toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti.

Revontulia ja luksusta - Levin uudet iglut sytyttävät matkakuumeen

Levin Iglujen asiakkaista peräti 95 prosenttia tulee ulkomailta, mikä ei ole mikään ihme hotellin kuvia katsellessa. Pohjoisen eksoottinen kauneus ja puhdas luonto synnyttävät jokaisen sydämeen matkakuumeen.

Levin Iglut on myös saanut tunnustusta kansainvälisen Recognition of Excellence -palkinnon muodossa.

Revontulia ja luksusta - Levin uudet iglut sytyttävät matkakuumeen

Ensimmäiset neljä lasi-iglua rakennettiin Leville vuonna 2008. Palvelua täydennettiin vuonna 2016 kodan mallisella, lasista rakennetulla fine dining -ravintola Aurora Skylla. Keittiömestari Lauri Närhen johtama ravintola on kerännyt huippuarvioita.

“Taivaan liikkeitä, erämaamaisemaa ja revontulia voi seurata ravintolan ikkunoista. Lapin autenttiset ja tuoreet maut lumoavat myös lautasella. Kunnianhimoinen henkilökuntamme jopa marjastaa, sienestää ja kalastaa osan antimista itse”, lupaa Kylmälahti.

Revontulia ja luksusta - Levin uudet iglut sytyttävät matkakuumeen

Lähde ja kuvat: Levin Iglut

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.