Kuuluisa viinijuna kuljettaa turisteja läpi Napa Valleyn viinialueen.
Kuuluisa viinijuna kuljettaa turisteja läpi Napa Valleyn viinialueen.
· Napsun toimitus

Napa Valleyn viinijuna Kaliforniassa saa rinnalleen olutjunan

Kalifornian Napa Valley on tunnettu viineistään ja viinitiloistaan. Nyt alue on päättänyt tehdä myös oluensa tutuiksi. Napa Valleyn läpi ajavan viinijunan rinnalle on perustettu myös olutjuna.

Kalifornian Napa Valley sijaitsee hieman San Franciscosta pohjoiseen. Laakson pohjalla kiemurtelevan joen rantoja seurailee Yhdysvaltain tunnetuin viinialue, jolla sijaitsee viinitiloja vieri vieressä. Laatuviineistään tunnetut tilat tarjoavat vierailleen maistatuksia ja ruokaa luksustason ravintoloissa. Alueen viineihin voi tutustua myös laakson kauniiden maisemien läpi kulkevassa turistijunassa, kuuluisassa Napa Valley Wine Trainissa.

Napa Valleyn viinijuna Kaliforniassa saa rinnalleen olutjunan

Nyt Napa Valleyn oluentuottajat ovat päättäneet nousta viinien rinnalle ja tehdä tuotteitaan tunnetuksi turisteille. Viinijunan rinnalle on perustettu samalla periaatteella toimiva The Hop Train, eli humalajuna (humala viittaa tässä yhteydessä oluen tuotannossa käytettävään humala-kasviin).

Kesästä 2018 lähtien joka maanantai-ilta olutjuna matkaa parin tunnin mittaisen matkan läpi Napan laakson. Matkalla vieraille tarjotaan maistiaisia paikallisten panimoiden tuotteista sekä pientä purtavaa.

Iltapäiväretki olutjunalla maksaa alkaen $75 (kesä 2018).

Lähde: Napa Valley Wine Train

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.