Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hyvinkin arkiset asiat, kuten hammasharja ja puhelimen laturi unohtuvat usein matkasta.
Hyvinkin arkiset asiat, kuten hammasharja ja puhelimen laturi unohtuvat usein matkasta.
· Napsun toimitus

Mitä matkailijat unohtavat useimmiten pakata mukaan?

Hyvin arkipäiväiset asiat, kuten hammastahna tai hiusharja unohtuu matkasta useimmin.

Pakkaaminen on taitolaji, ja vaikka kuinka pakkaisit laukkusi hyvissä ajoin, niin tuntuu että aina jotain unohtuu. Asiaa ei auta, että muistat sen yhden tavaran jääneen siihen piirongin päälle kun olet juuri saapunut lentokentälle. Onneksi matkalta voi ostaa oikeastaan mitä vain, mutta turhaan ostaminen ei ainakaan mieltä kevennä.

Puhelimen laturi voi jopa päästä laukkuun asti, mutta jää sitten latauspisteeseen lentokentällä konetta odotellessa. Jokapäiväinen ja tärkeä laturi unohtuu yllättävän usein matkasta. Amazon.com, jonka matkailuun keskittyvän ostoslistan mukaan tämä lista on tehty, nosti laturin useimmiten ostettujen matkavarusteiden kärkeen.

Toinen samankaltainen tavara on järjestelmäkameran akkulaturi. Kuvia ei tule otettua kovin montaa jos akkua ei voi loman aikana ladata.

Ehkä hieman oudompi asia shoppailulistalla on hammastahna. Tähän apu voi löytyä jo hotellin respasta, mutta matkakokoinen hammastahna kyllä yleensä lähteekin mukaan vasta määränpäästä - varsinkin jos matkustetaan vain käsimatkatavaroilla.

Samoin muut yksinkertaiset ja jokapäiväiset tavarat, kuten kammat ja hiusharjat, unohtuvat jostain syystä usein laukusta. Loogisesti voisi ajatellakin, että ne jäävät kylpyhuoneeseen matkalle lähtöön valmistautuessa koska niitä ei voi pakata etukäteen mukaan.

Tuntuukin, että mitä arkipäiväisempi tavara, sitä helpommin se unohtuu ottaa mukaan.

Uimapuvun puuttuminen harmittaa siinä vaiheessa kun huomaat, että hotellissasi onkin uima-allas. Vaikka et lähtisikään rantalomalle, on mahdollisuus että hotellisi tarjontaan kuuluukin ihana uima-allas - jos vain se uimapuku olisi otettu mukaan. Pitäisikö matkalaukussa aina varuilta ollakin kenties uimapuku mukana? Eihän se paljoa tilaa veisi.

Lähde: Travel and Leisure

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.