Uutinen sisältää Napsun yhteistyökumppanien linkkejä
Lasten kanssa Tukholmaan? Tästä hotellivinkit!
Lasten kanssa Tukholmaan? Tästä hotellivinkit!
· Napsun toimitus

Lasten kanssa Tukholmaan? Viisi hotellivinkkiä sujuvaan perhelomaan

Tukholma on erinomainen matkakohde suomalaisille, etenkin lapsiperheille.

Tukholma on mukava kohde lapsiperheille. Kaupunkiin on helppoa mennä - lomaan voi yhdistää kivan merimatkan tai vaihtoehtoisesti hujauttaa lentäen Helsingistä Arlandaan noin tunnissa. Suurin osa Tukholman nähtävyyksistä sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, ja lapsille löytyy runsaasti tekemistä varsinkin kesäkuukausina.  Gröna Lundin Tivoli kuin myös Skansenin ulkoilmamuseo ja Gamla Stan pitävät perheet kiireisinä pitkän viikonlopun ajan.

Tässä viisi hotellia, jotka ovat saaneet kiitosta nimenomaan lapsiperheiltä.

Hotelli Clarion Sign ★★★★

Näkymät kaupungin ylle

Clarion Sign Kuva: ebookers
Clarion Sign Kuva: ebookers

Ulkoasultaan hyvin modernin ja hieman erikoisen näköinen Clarion Sign tarjoaa hyvän sijainnin lisäksi huiman panoraamanäköalan Tukholman ylle. Kesäisin katolla on auki kattoterassi, sekä hotellin palveluihin (hotellin asiakkaat saavat alennusta) kuuluvan kylpylän pieni uima-allas. Hotellista löytyy kylpylän ja saunan lisäksi myös kuntosali.

Kävelyetäisyydeltä löytyvät sekä päärautatieasema että Sergelin tori. Arlanda Expressin terminaali on noin 400 metrin päässä.

Hintaan sisältyy kiitosta saanut runsas aamiainen, ja hotellista löytyy erinomainen Kitchen & Table Norrmalm -ravintola. Huoneissa on tarjolla mm. perhehuone tai vauvansänky.

Hotelli sopii erityisesti perheille, jotka haluavat rauhallisen ympäristön palveluineen tinkimättä sijainnista.

Clarion Sign Kuva: ebookers
Clarion Sign Kuva: ebookers

 

Freys Hotel ★★★★

Persoonallista ylellisyyttä perhehotellissa

Freys Hotel Kuva: ebookers
Freys Hotel Kuva: ebookers

Freys Hotellilla on täydellinen sijainti; T-Centralen on noin 200 metrin päässä, joten saapuminen hotelliin on vaivatonta tulipa sitten laivalla tai lentokoneella. Drottninggatanin ostoskatu löytyy kulman takaa.

Persoonallinen ja lämminhenkinen perheomisteinen hotelli on kerännyt erityisesti kiitosta hyvästä palvelusta ja persoonallisesta sisustuksesta. Hotellin ravintola tarjoaa aamuisin hintaan sisältyvän runsaan buffetaamiaisen, jonka voi tilata myös suoraan huoneeseen. Ravintolasta löytyy oluen ystäville mm. jopa 300 erilaista belgialaisolutta, ja lounaan tai illallisen voi nauttia kesäisin myös hotellin katuterassilla.

Huonevalikoimassa on tarjolla perheille vuodesohvalla varustettu huone, lisävuode tai pinnasänky. Saunavuoron voi varata perheelle ilman erillistä maksua. Kaikissa huoneissa on kaapeli-tv sekä ilmainen WiFi.

Hotelli sopii etenkin perheille, jotka kaipaavat persoonallista otetta ja hyvää palvelua.

Feys Hotel Kuva: ebookers
Feys Hotel Kuva: ebookers

 

ProfilHotels Central ★★★

Rauhallista eloa kaupungin keskellä

Central Hotel Kuva: ebookers
Central Hotel Kuva: ebookers

Keskeisen sijainnin tarjoava ProfilHotels Central on helposti saavutettavissa: noin 200 metrin päästä löytyy päärautatieasema, ja Arlanda Express -pysäkki löytyy 50 metrin päästä.

Huoneissa on ilmainen WiFi sekä taulu-tv - huoneet ovat keskeisestä sijainnistaan huolimatta hiljaisia ja näkymä on rauhalliselle sisäpihalle. Hotellista löytyy erinomainen ranskalaistyylinen Le Relais de la Gare -ravintola, ja huoneen hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen: aulassa on tarjolla myös ilmaista kahvia ja teetä muulloin nautittavaksi. Huoneisiin on mahdollista saada yksi lisävuode tai pinnasänky, hotelli on myös hyvin lemmikkiystävällinen.

Hotelli sopii erityisesti koiran kanssa matkustaville, sekä perheille jotka haluavat olla kaikkien nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä.

Central Hotel ja ravintola Le Relais de la Gare kuva: ebookers
Central Hotel ja ravintola Le Relais de la Gare kuva: ebookers

 

Downtown Camper by Scandic ★★★★

Trendikkäille nuorille perheille

Downtown Camper by Scandic Kuva: ebookers
Downtown Camper by Scandic Kuva: ebookers

Trendikäs ja asiakkaiden viihdyttämiseen erikoistunut Downtown Camper by Scandic sijaitsee vain 8 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, ja Gamla Stan löytyy noin 4 minuutin päästä.

Huoneista löytyy WiFi ja taulu-tv. Joissakin huoneissa on kerrossänky, joten huoneeseen mahtuu neljä henkeä. Hotellin oma grilliravintola ja baari Campfire tarjoaa monipuolisen kansainvälisen listan, josta löytyy ruokaa myös perheen pienimpien makuun.

Hotellista voi lainata mm. skeittilaudan tai polkupyörän päiväksi. Aulassa on tarjolla lautapelejä, työpajoja, dj- ja elokuvailtoja - tunnelma on hyvin rento. Asukkaille on tarjolla myös täyden palvelun The Nest -kylpylä, jossa on kattosauna, kuntosali (jossa tarjolla mm. joogaa) sekä uima-allas. Ulkona sijaitseva uima-allas on auki vuoden ympäri.

Hotelli sopii etenkin nuorille perheille, jotka nauttivat rennommasta tunnelmasta ja haluavat hemmotella itseään kylpylässä päivän päätteeksi.

Downtown Camper by Scandic Kuva: ebookers
Downtown Camper by Scandic Kuva: ebookers

 

Lady Hamilton Hotel ★★★★

Tunnelmaa Tukholman vanhassakaupungissa

Lady Hamilton Hotel Kuva: ebookers
Lady Hamilton Hotel Kuva: ebookers

Lady Hamilton Hotel on viehättävä boutique-hotelli aivan kuninkaanlinnan vieressä. Hotellista kadulle astuessa pääsee suoraan Tukholman vanhankaupungin sympaattiseen tunnelmaan, jota myös tämä 1760-vuonna valmistunut hotellirakennus henkii.

Herttaisesti sisustetussa hotellissa on perhehuoneita kolmelle hengelle. Lady Hamiltonin aamupala on monipuolinen ja kehuttu - erityiskiitosta saa vielä kaunis kattaus.

Hotelli sopii lapsiperheille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja uniikkia majoitusta.

Lady Hamilton Hotel Kuva: ebookers
Lady Hamilton Hotel Kuva: ebookers

 

Lue myös: 10 vinkkiä: Tukholma lapsiperheille

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.