Disney World -huvipuisto Floridan Orlandossa avaa Toy Sotry -teemaisen osion. Kuva: Photo 42846723 © Ramblingsmummy - Dreamstime.com
Disney World -huvipuisto Floridan Orlandossa avaa Toy Sotry -teemaisen osion. Kuva: Photo 42846723 © Ramblingsmummy - Dreamstime.com
· Napsun toimitus

Kohti ääretöntä ja sen yli! Orlandon Disney Worldissa avataan Toy Story Land

Floridan Orlandossa sijaitsevaan Disney Worldiin avautuu uusi teemapuisto. Toy Story -animaatioelokuvien teemaan rakennettava puisto vie vierailijat Woodyn ja Buzz Lightyearin lelumaailmaan.

Pixarin rakastettujen Toy Story -animaatioiden ystävät pääsevät kesällä 2018 nauttimaan elokuvien teemaan rakennetun huvipuiston henkeen. Orlandon Disney Worldiin avautuu Toy Storylle oma teemaosionsa, missä jokainen kävijä saa kokea, millaista olisi olla lelun kokoinen.

Lelujahan riepottelevat niin 5-vuotiaat kuin näiden koiratkin, vaikka ne viettävätkin suurimman osan päivästä lelulaatikossa. Uusi puisto on rakennettu niin, että kävijä voi tuntea itsensä pieneksi. Se on kuin versio Toy Storysta tutun Andyn takapihasta ja vierailija voi kuvitella olevansa elokuvan hahmojen kuten Woodyn tai Buzz Lightyearin kokoinen.

Kuva: © Patrickmak039 | Dreamstime.com
Kuva: © Patrickmak039 | Dreamstime.com

Puistoon tulee kaksi uutta huvipuistolaitetta sekä ravintola nimeltä Woody's Lunch Box. Uuden puiston nimikkolaite on Slinky Dog Dash, vuoristorata, jonka tarkoituksena on tarjota kokemus elokuvan Slinky-vieterikoiran liikkeestä. Uusi vuoristorata ei kuitenkaan ole hurjimmasta päästä vaan sen kuvataan olevan koko perheelle sopiva.

Toinen uusi laite on nimeltään Alien Swirling Saucers, jossa elokuvan leluteema jatkuu. Lentävistä lautasista koostuvan laitteen kerrotaan olevan yhdistelmä ”kirkkaita valoja, ovelasti toimivaa musiikkia ja erikoisefektejä”.

Uuden puiston kerrotaan avautuvan kesällä 2018, mutta tarkkaa päivämäärää sille ei vielä ole tiedossa.

Lennot Orlandoon löydät täältä.

Lähde: MSN

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.