Symin saarelle voi tehdä päiväretken Rodokselta, jonne löytyy juuri nyt hyviä tarjouslähtöjä. Kuva: Freesurf | Adobe Stock
Symin saarelle voi tehdä päiväretken Rodokselta, jonne löytyy juuri nyt hyviä tarjouslähtöjä. Kuva: Freesurf | Adobe Stock
· Napsun toimitus

Katso tästä tarjouslähdöt, jos mielit kesälomalla lämpimään!

Sateiden ja viileämmän sään myötä matkojen hinnat nousevat.

Erittäin lämmin toukokuu toi matkojen hintoja ennätyksellisen alas. Alle 100 euroa maksavat viikon lomat, joihin sisältyivät sekä lennot että majoitus, ovat nykyään todella harvinaisia. Viime viikolla sellainenkin tarjousmatka tuli Napsun matkahauissa vastaan. Meno-paluulentoja esimerkiksi Italiaan, Kreikkaan, ja Kyprokselle on voinut viime päivinä varata todella edullisesti.

Nyt säähän on luvassa selvä käänne. Heidän, jotka odottavat kesälomaltaan aurinkoenergian tankkausta, kannattaa siirtyä tutkimaan matkatarjouksia ja äkkilähtöjä mahdollisimman pian. Matkanjärjestäjät reagoivat kysyntään hyvin ketterästi, joten nopeus on tässä kohtaa valttia.

Edullisimmat matkalöydöt, lento + hotelli

Alta löydät edullisimmat matkapaketit, joihin sisältyy lento sekä majoitus. Majoitusvaihtoehtoina on sekä perinteisiä hotelleja että omatoimisempaan lomaan sopivia huoneistohotelleja.

KREIKKA

TURKKI

BULGARIA

KROATIA

Kaikki valmismatkat löydät valmismatkahausta - alk. 218€

 

Edullisimmat all inclusive -matkat

All inclusive -matkoissa matkan hintaan kuuluvat kaikki juomat sekä ateriat. All inclusive -matkapaketit ovat etenkin perheiden suosiossa, sillä ne tekevät loman vietosta helppoa.

BULGARIA

TURKKI

KREIKKA

Kaikki all inclusive matkat löydät valmismatkahausta - alk. 449€

 

Edullisimmat meno-paluulennot

Matkanjärjestäjien suorista charter- eli lomalennoista saattaa löytyä todellisia tarjouslöytöjä. Lomalennot sopivat loistavasti myös omatoimimatkailijalle, joka haluaa itsenäisesti valita majoituksen. Lomalentoja järjestetään kohteisiin, joihin ei aina ole suoria reittilentoja.

KREIKKA

KYPROS

BULGARIA

KROATIA

Kaikki lennot löydät Napsun lentohausta.

 

Napsun matkahaut auttavat loman löytymisessä

ÄKKILÄHDÖT

Nopeimmat lähdöt löytyvät tarkkailemalla Napsun äkkilähtöjä. Sieltä löytyvät myös matkanjärjestäjien lomalennot, jos toiveissa on omatoiminen loma. Äkkilähtöhaussa voit etsiä matkaa myös lämpötilan mukaan.

VALMISMATKAHAKU

Valmismatkahaussa eri matkanjärjestäjien matkojen vertailu on tehty helpoksi monien suodattimien avulla. Juuri itselle sopivaa matkapakettia voi etsiä tuhansien hotellivaihtoehtojen joukosta valitsemalla omiin toiveisiin ja tarpeisiin toimivat hotelliominaisuudet. Suosituimpia suodattimia ovat esimerkiksi perhehotelli, all inclusive -ruokailut kuuluvat hintaan, rantahotelli, vesipuisto sekä vain aikuisille tarkoitettu hotelli.

MATKATARJOUKSET

Napsun uusin uudistus on matkatarjoukset-sivu, josta löytyvät edullisimmat matkapaketit, all inclusive -matkat sekä halvimmat reitti- ja lomalennot. Kaikkien matkojen osalta tarkkailemme ja vertaamme niiden hintoja normaalihintoihin, jolloin pystymme laskemaan parhaat matkadiilit. Sivu kannattaa ehdottomasti ottaa tiiviiseen seurantaan!

Agia Napa Kyproksella houkuttelee hiekkarannoillaan. Kuva: oleg_p_100 | Adobe Stock
Agia Napa Kyproksella houkuttelee hiekkarannoillaan. Kuva: oleg_p_100 | Adobe Stock

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.