Kuva: Dreamstime
Kuva: Dreamstime

Kaksi uutta lentoreittiä avataan Helsingistä keväällä 2017 - kohteina Amsterdam ja München

Halpalentoyhtiö Transavia aloittaa liikennöinnin Helsingin ja Alankomaiden Amsterdamin sekä Saksan Münchenin välillä ensi keväänä.

Lentoreitti Müncheniin avataan 27. maaliskuuta ja Amsterdamiin lennetään 3. huhtikuuta alkaen. Molempiin kaupunkeihin lennetään neljästi viikossa. Amsterdamin lentopäivät ovat maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Münchenin ja Helsingin välillä operoidaan maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Amsterdam ja München ovat molemmat suosittuja kaupunkeja lyhyen lentomatkan päässä Suomesta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tarjota kahdeksan uutta lentoa viikossa Helsingistä Müncheniin ja Amsterdamiin. On ilo palvella suomalaista markkinaa ja tarjota matkustajille houkuttelevat hinnat ja ystävällistä palvelua. Uskomme todella vahvasti näihin reitteihin, jotka ovat omiaan niin liike- kuin vapaa-ajan matkustamiseen, kertoo Transavian markkinointijohtaja Paul de Raad yhtiön tiedotteen välityksellä.

Tällä hetkellä Helsingistä Amsterdamiin lennetään päivittäin, Finnair operoi lennoista kaksi, KLM kolme. Myös välillä Helsinki - München on jo nyt viisi päivittäistä lentoa, joista Finnairin reittilentoja on kaksi, Lufthansan kolme.

Transavia kuuluu Air France KLM Groupiin.

Lähde: Finavia

Etsi Napsusta Amsterdamin lennot ja Münchenin lennot.

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.