Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaa on suomalaisten kestosuosikki. - Kuva: Dreamstime
Thaimaa on suomalaisten kestosuosikki. - Kuva: Dreamstime

Jouluksi etelään? Vielä ehtii, mutta kohdevalikoima hupenee kovaa vauhtia

Lämpimästä joulusta haaveilevat voivat huokaista helpotuksesta - lomia on vielä saatavilla, mutta jos kohteen suhteen on kovin kranttu, kannattaa toimia nopeasti.

Joulun yli ulottuvia valmismatkapaketteja on vielä saatavilla, mutta kohdevalikoima hupenee kovaa vauhtia. Valikoima luonnollisesti lisääntyy, jos kriteerinä on päästä aurinkoon lämmittelemään vain jossain vaiheessa joululomaa, mutta loman ei välttämättä tarvitse osua juuri jouluun.

Eniten matkatarjontaa jouluksi on Kanariansaarille, toisena tulevat Thaimaa ja Arabiemiraatit.

Talvikauden kestosuosikit edelleen Kanaria ja Thaimaa

Talvikaudella selkeästi eniten matkoja Suomesta järjestetään Kanariansaarille. Kohteen helppoutta lisää se, että saarille lennetään myös lähes jokaiselta Suomen maakuntakentältä. Kanarian lisäksi suosittuna "lähikohteena" talvikaudella porskuttaa vuodesta toiseen Madeira.

Kaukokohteissa Thaimaa on saanut kilpailijoita Karibian kohteista - esimerkiksi Jamaikasta, Dominikaanisesta tasavallasta, Meksikosta sekä Kuubasta - ja suosiota on lisännyt myös Aasian muut kohteet Vietnam, Sri Lanka ja Malediivit. Tämä näkyy selkeänä tarjonnan lisääntymisenä, mutta edelleenkään Thaimaan lomien ykköspaikkaa ei uhkaa edes kaikkien muiden kaukokohdematkojen yhteenlaskettu määrä.

Lähde: Napsu.fi

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.