Ihan kuin yli kilometrin korkeudessa kulkeva lasisilta ei olisi jo tarpeeksi jännittävä kokemus itsessään...
Ihan kuin yli kilometrin korkeudessa kulkeva lasisilta ei olisi jo tarpeeksi jännittävä kokemus itsessään...
· Skye Borg

Iik, mikä pila! Yli kilometrin korkeudella sijaitseva lasisilta näyttää rikkoutuvan jalkojen alla

Läpinäkyvät sillat testaavat usein ihmisen kykyä luottaa siihen, että he pystyvät kävelemään huimissa korkeuksissa ilman polvien tutinaa. Yksi silta Hebeissä Kiinassa on vienyt tämän testin vielä astetta vaikeammaksi, sillä läpinäkyvät lasipaneelit on tehty näyttämään siltä kuin ne rikkoutuisivat kävijöiden alla.

Taihang-vuoren itäpuolella sijaitseva silta on noin 1180 metrin korkeudessa, joka jo itsessään aiheuttaa varmasti sydämentykytyksiä monelle. Siltaan on lisätty osioita, jotka näyttävät hajoavan kun kävijä astuu niiden päälle, aiheuttaen rikkoontumista jäljittelevän kuvion lasin pintaan. Mukaan kuuluu myös ääni, joka lisännee mukavasti paniikin tunnetta.

Joitakin tämä piirre innostaa, jotkut hermostuvat pahemman kerran - mutta varmaa on, että nähtävyys herättää huomiota.

Sillasta vastaavat viranomaiset ovat julkaisseet anteeksipyynnön keksintönsä puolesta - silta on tarkoitettu provosoimaan ihmisiä ja tarjoamaan uusia elämyksiä.

Mitään suunnitelmia muuttaa sillan ulkoasua tai poistaa hajoamista jäljittelevää efektiä ei kuitenkaan ole; nähtävyys pysynee sellaisenaan sillä on paljon kävijöitä jotka nauttivat erikoisemmistakin siltakävelyistä.

Eli vierailu omalla vastuulla!

Lähde: Travel and Leisure

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.