Ibiza tarjoaa syrjäisiä rantoja, lomakeitaita ja hotelleja sekä rentoa elämänmenoa. Kuvassa Cala Comten ranta.
Ibiza tarjoaa syrjäisiä rantoja, lomakeitaita ja hotelleja sekä rentoa elämänmenoa. Kuvassa Cala Comten ranta.
· Napsun toimitus

Ibiza on muutakin kuin villiä biletystä aamutunneille

Ibizalla on maine kesäisenä bilepaikkana, jossa musiikki raikaa läpi yön ja klubit ovat täynnä juhlijoita. Todellisuudessa Espanjan Ibiza on paljon muutakin.

Ibiza tarjoaa syrjäisiä rantoja, lomakeitaita ja hotelleja sekä rentoa elämänmenoa. Se houkuttelee paljon kuuluisuuksia, mutta tarjoaa elämyksiä myös aurinkoa ja rentoutumista kaipaaville matti meikäläisillekin.

Santa Eulalia
Santa Eulalia

Santa Eulalian rauhallinen rantakaupunki on erinomainen matkakohde hieman hillitympää menoa etsiville. Se sijaitsee 21 kilometrin päässä lentokentältä, ja on suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Sen pitkä rantabulevardi reunustaa pitkää rantaa, ja ympäristössä on hotelleja jokaiselle budjetille.

Kaupungissa on runsaasti tarjontaa ravintoloista; sitä pidetään saaren kulinaristisena keskuksena. Shoppailu ja taidegalleriat pitävät lomailijat kiireisinä, mutta iltaelämä on sopivan rauhallista.

Es Vedra
Es Vedra

Ympäri saarta tarjotaan kajakkiretkiä, joilla seikkailunhaluiset pääsevät tutustumaan syrjäisempiin rantoihin sekä luoliin. Kaksi kilometriä Ibizan saaresta sijaitseva Es Vedra on kalliosaari, joka houkuttelee kävijöitä legendoilla ja myyteillä.

Es Vedran kerrotaan olevan maailman kolmanneksi magneettisin kohde, mutta myös seireenien koti. Sen merenpäällisen osan sanotaan olevan Atlantiksen korkein kärki - tämän kaiken voi selvittää käymällä paikan päällä.

Cala Bassa
Cala Bassa

Ibizan rannoilta löytyy menoa ja meinkinkiä, mutta myös rauhallisempaa menoa sitä etsiville. Rannat ovat hienohiekkaisia sekä matalia, joten ne sopivat usein myös perheen pienimmille. Cala Bassa tarjoaa kaikki palvelut samalla rannalla, joten ajanvietto perheen kesken sujuu vaivatta.

Punta Galera
Punta Galera

Punta Galeran ja Cala Llenyan rannat tarjoavat vesiurheilua laajalla skaalalla, samoin kuin kallioita joilta voi hypätä turvallisesti sekä snorklausta kirkkaissa vesissä.

Kaunista auringonlaskua etsivät suuntaavat Cala d’Hortiin, Es Vedran lähistölle tai Cala Conten rantaviivalle.

Lähde: Travel and Leisure

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.