Bergen, Norja
Bergen, Norja

Helsinki-Vantaalta uusia reittejä Norjaan ja Saksaan

Helsinki-Vantaan lentoverkosto laajenee jälleen, kun Finnair aloittaa liikennöinnin Norjan Bergeniin ja Tromssaan. Saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings puolestaan avaa reitin Saksan Berliiniin.

Finnair kertoi tiistaina avaavansa toukokuussa 2018 lentoreitin Norjan Bergeniin ja Tromssaan. Lennot operoidaan yhteistyössä lentoyhtiö Widerøen kanssa. Helsingin ja Bergenin välillä tullaan lentämään kuudesti viikossa, Tromssaan kerran viikossa.

Saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings ilmoitti tiistaina aloittavansa operoinnin Helsingin ja Berliinin välillä. Yhtiö kertoo reitin avautuvan tammikuussa 2018 kuudella viikkovuorolla. Myös Finnair kertoi aiemmin syksyllä lisäävänsä vuoroja Helsingin ja Berliinin välillä: maaliskuusta alkaen viikkovuoroja tulee olemaan neljä, nykyisen kolmen sijaan.

Syyskuun lopussa myös kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air kertoi avaavansa keväällä 2018 niin sanotun kolmioreitin Helsingin, Kunmingin ja Chengdun välillä. Lucky Air on ensimmäinen Suomesta operoiva kiinalainen lentoyhtiö.

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.