Portugalin Portoon pääsee ensi kesänä Finnairin suoralla lennolla. Kuva: Sean Pavone | Dreamstime.com
Portugalin Portoon pääsee ensi kesänä Finnairin suoralla lennolla. Kuva: Sean Pavone | Dreamstime.com

Finnair lisää kesän 2019 kohdevalikoimaan kolme kaunista kaupunkia Euroopassa

Finnair vahvistaa kesän 2019 reittitarjontaansa ja avaa kolme uutta reittiä. Italian Bologna, Ranskan Bordeaux sekä Portugalin Porto tuovat lisää valikoimaa ja helppoutta viikonloppulomaan tai pidempäänkin matkaan. Kaikki kolme kohdetta ovat erityisesti ruuan, viinin ja kulttuurin ystävien unelmakohteita.

Finnair lentää Italian Bolognaan jopa kolmesti viikossa. Reitti operoidaan huhtikuun 10. päivästä lokakuun 18. päivään saakka. Bologna tunnetaan laajasta ruoka- ja viinitarjonnastaan, ja sieltä on erinomaiset yhteydet Pohjois-Italian muihin kohteisiin.

Ranskan Bordeaux’hon sinivalkoisin siivin lennetään ensi kesänä toukokuun 11. päivästä syyskuun 14. päivään, kahdesti viikossa. Myös Bordeaux tunnetaan viini- ja ruokakaupunkina, ja sen kaunis historiallinen keskusta on UNESCOn maailmanperintökohde.

Bordeaux, Ranska Kuva: Rosshelen | Dreamstime.com
Bordeaux, Ranska Kuva: Rosshelen | Dreamstime.com

Portugalin Portoon Finnair lentää kahdesti viikossa suurimpaan kesälomasesonkiaikaan, eli kesäkuun 21. päivästä elokuun 12. päivään saakka. Pohjois-Portugalin rannikolla sijaitseva Porto on Portugalin toiseksi suurin kaupunki, ja se tunnetaan kauniista historiallisesta keskustastaan, upeista rannoista sekä portviinistä.

Kaikki kolme uutta reittiä lennetään Finnairin A319-koneilla.

– Nämä kolme kohdetta lähialueineen tarjoavat upeat mahdollisuudet lomailuun, ja ovat erityisen houkuttelevia ruuasta ja viinistä kiinnostuneille asiakkaillemme, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Bologna, Italia Kuva: Giovanni Gagliardi | Dreamstime.com
Bologna, Italia Kuva: Giovanni Gagliardi | Dreamstime.com

Finnair lisää lisäksi yhden viikkovuoron Turkin Alanya-Gazipasaan, Palma de Mallorcaan, Kroatian Splitiin sekä Israelin Tel Aviviin kesän suosituimmille lomaviikoille. Finnairin aiemmista kesäkohteista Kroatian Pula ja Ranskan Biarritz eivät ole kesän 2019 valikoimassa.

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.