Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Jeju Island, Etelä-Korea
Jeju Island, Etelä-Korea
· Napsun toimitus

Etelä-Koreasta löytyy aikuisille suunnattu eroottinen teemapuisto – Jeju Loveland houkuttelee etenkin vastanaineita

Kun puhutaan teemapuistoista, mieleen nousee ensimmäisenä koko perheen Disneyland. Jejun saarella Etelä-Koreassa sijaitseva teemapuisto on kuitenkin kaukana lapsille suunnatusta huvipuistosta vuoristoratoineen.

Etelä-Korean pääkaupungin Soulin ja Jejun saaren välinen lentoyhteys on maailman vilkkain – välillä liikennöi jopa 1,3 miljoonaa matkaajaa kuukaudessa. Se on paljon, sillä maailman toiseksi vilkkaimmalla reitillä, Sapporon ja Tokion välillä, matkaa ”vain” vajaa 700 000 matkustajaa kuukaudessa.

Jejun saari on erittäin suosittu lomakohde, sillä saarella on mahdollisuuksia niin ranta- kuin aktiivi- tai luontolomaankin. Mutta saaren varsinainen vetonaula on sen teemapuisto, joka houkuttelee puoleensa etenkin nuoria, juuri naimisiin menneitä pariskuntia.

Eikä tämä teemapuisto sovellu Disneylandin tapaan lapsille.

Jeju Loveland on aikuisille suunnattu teemapuisto, joka on omistettu eroottisille veistoksille ja seksuaalisesti suuntautuneelle taiteelle. Puisto on avattu jo vuonna 2004 ja se on todellinen erikoisuus konservatiivisessa Etelä-Koreassa, jossa seksi on edelleen tabu ja pornografian tuottaminen laitonta.

Jeju Loveland on eroottisille veistoksille omistettu teemapuisto.
Jeju Loveland on eroottisille veistoksille omistettu teemapuisto.

Jejun saaresta tuli suosittu lomakohde Korean sodan jälkeen, jolloin matkailu ulkomaille oli rajoitettua. Kauniista saaresta muodostui suosittu kohde etenkin kuherruskuukauttaan viettävien keskuudessa.

Kun vuonna 2002 Soulissa sijaitseva yliopisto alkoi sijoittaa skandaalinkäryisiä veistoksia laajalle alueelle saarella, syntyi Jeju Loveland.

Teemapuistoon kuljetaan sisälle valtavien säärien välistä, minkä jälkeen vierailijat voivat tutustua alueen 140 eroottiseen patsaaseen ja installaatioon vapaasti. Osa veistoksista on yhtä mehukkaita kuin voisi kuvitellakin, mutta yllättävintä on kuitenkin se, miten hyvällä tyylitajulla kaikki on tehtyä. Jokainen veistos on todellinen taideteos ja suurin osa niistä on todella kauniita.

Teemapuistosta löytyy 140 taidokkaasti tehtyä installaatiota.
Teemapuistosta löytyy 140 taidokkaasti tehtyä installaatiota.

Puiston teema jatkuu tietenkin myös esimerkiksi lahjatavarakaupassa, jossa on myynnissä ihastuttavan ruokottomia matkamuistoja, sekä kahvilassa, jossa on tarjolla falloksen muotoista leipää.

Lähde: Metro Travel

 

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.