Kuva: IMG Worlds of Adventure
Kuva: IMG Worlds of Adventure

Dubaihin avattu miljardin dollarin sisähuvipuisto IMG Worlds of Adventure

Dubai tähtää päihittämään Floridassa sijaitsevaa Orlandoa maailman huvipuistokeskittymänä. Elokuun viimeisenä päivänä vain 20 minuutin matkan päähän Dubain lentokentiltä avattu IMG Worlds of Adventure on ensimmäinen neljästä Arabiemiraatteihin suunnitellusta teemapuistosta.

Valtavan kokoinen IMG Worlds koostuu useasta erilaisesta teemakokonaisuudesta, joista keskeisimpänä vetonaulana on Marvel-teemainen seikkailupuisto. Puistossa on maailman ensimmäinen, 18 IMAX-projektorilla toteutettu 3D-kokemus, Hulk Epsilon Base 3D. Myös Avengersille, Thorille ja Spider-Manille on Marvel-puistossa omat laitteensa.

Lost Valley on dinosaurusteemainen puisto. Sen vetonaulana on The Velociraptor, joka ampuu kävijänsä 100km/h 2,5 sekunnin ajan puistosta kohti aavikkoa. Alueelle on rakennettu myös 70 aidon kokoista, liikkuvaa dinosaurusta.

Perheen pienemmille vierailijoille tarjolla on Cartoon Network -puisto sekä ravintola- ja ostoskeskittymä IMG Boulevardin varrella yli 15-vuotiaille jännityksen ystäville The Haunted House -labyrintti kauhuteemoineen.

Huvipuistolaitteiden lisäksi puistossa on elokuvateatteri ja erilaisia live-esityksiä. Ruokailuun tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja ja perinteisten pikaruokapaikkojen lisäksi siellä pääsee syömään myös hienommin, Tony's Skydeckiin, Tony Starkin omaan ravintolaan.

Liput puistoon maksavat aikuisilta AED300 (n. 79€) ja alle 120-senttisiltä lapsilta AED250 (n. 65€). Alle 3-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi.

Lähde: IMG Worlds of Adventure

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.