Aurinkomatkat järjestää kesällä 2017 matkoja kauniille Korfun saarelle. Kuva: Dreamstime
Aurinkomatkat järjestää kesällä 2017 matkoja kauniille Korfun saarelle. Kuva: Dreamstime

Aurinkomatkojen kesän 2017 uutuutena Korfu

Aurinkomatkojen ensi kesän matkojen myynti on auennut Kreikan kohteilla. Valittavana on tuttujen suosikkien - Kreeta, Rodos ja Santorini - lisäksi odotettu uutuus Korfu, jonne Aurinkomatkat lentää kerran viikossa ajalla 7.5.-24.9.2017.

- Korfu on monen lomatoiveet täyttävä kaunis saari. Korfun kaupunki monine kahviloineen ja design-liikkeineen on tyylikäs ja moderni, mutta aito kreikkalainen tunnelma on silti säilynyt Korfulla, kertoo Aurinkomatkojen myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalveluista vastaava Jouni Ojaniemi.

Korfun kaupungin lisäksi Aurinkomatkoilla on majoitusvaihtoehtoja lukuisissa pienissä paikalliskylissä. Kohteena Korfu sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnille.

Aurinkomatkat panostaa jatkossakin lapsiperheiden lomatoiveiden toteuttamiseen. Lasten ja Nuorten Aurinkoklubi Rodoksella ja Kreetalla on ollut kuluneena kesänä hyvin suosittu, joten ensi kesänä Kreetalle avataan jo toinen Aurinkoklubi Creta Palm -hotelliin.

Aurinkomatkojen kesän 2017 muut lomat avataan myyntiin syksyn kuluessa. Mallorcalle pääsee ensi kesänä suorilla lennoilla Kemistä ja Mallorcan pikkusisar Menorca, josta povataan ensi kesän kysytyintä lomakohdetta, esitellään Aurinkomatkojen lomatarjonnassa ilolla ja ylpeydellä.

Pohjoisesta Suomesta pääsee ensi kesänä Finnairin suorilla lennoilla Kreetalle sekä Mallorcalle. Aurinkomatkat lennättää lomalaisia Kemistä Kreetan Haniaan kerran viikossa ajalla 20.6. - 8.8.2017 ja Mallorcalle kerran viikossa ajalla 21.6. - 9.8.2017.

Lähde: Aurinkomatkat

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.