Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Albanian Saranda on Apollomatkojen kesän 2017 uutuuskohde. Kuva: Dreamstime
Albanian Saranda on Apollomatkojen kesän 2017 uutuuskohde. Kuva: Dreamstime

Albania on Apollomatkojen kiehtova uutuus kesälle 2017

Kesä 2016 alkaa jäädä taakse ja haaveilun kesän 2017 lomamatkasta voi hyvillä mielin aloittaa! Apollomatkojen ensi kesän tarjonnassa ekslusiivisin uutuus on pitkään ulkopuolisilta suljettuna ollut Albania, jonne yhtiö alkaa viedä matkalaisia Finnairin siivin Kreikan Korfun kautta.

Albanian avautuminen ulkomaailmalle alkoi kommunistidiktatuurin päätyttyä vuonna 1992. Pikkuhiljaa matkailijat ovat alkaneet löytää tiensä tähän kauniiseen ja historialtaan kiehtovaan maahan.

Apollomatkojen hotellit Albaniassa sijaitsevat pienessä Sarandan rannikkokaupungissa, minne matka taittuu kantosiipialuksella puolessa tunnissa Korfun saarelta. Myös Korfu on Apollomatkojen uutuus kesälle 2017. Myöhemmin syksyllä varattavaksi tulevat myös yhdistelmälomat, joissa kahden viikon aikana ehtii tutustua sekä Albaniaan että Korfuun.

Lisäksi Bulgaria (Sunny Beach ja Nessebar) sekä Espanjan Mallorca palaavat parin vuoden tauon jälkeen Apollomatkojen valmismatkatarjontaan. Isona uutuutena Apollomatkoilla on lentosarja suoraan Oulusta Bulgarian Burgasiin. Myös lähtöjä muilta maakuntakentiltä on lisätty tulevalle kesäkaudelle, mistä täysin uusina lähtö Tampereelta Kreetan Chaniaan sekä yksi lähtö keväällä samalle saarelle Lappeenrannasta.

Viime vuoden uutuudet Kreikan Karpathos ja Kroatian Pula jatkuvat myös Apollomatkojen kesän 2017 tuotannossa.

Lähde: Apollomatkat

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.