Aurinkomatkojen lomateemat helpottavat juuri sinulle sopivimman loman löytämistä.
Aurinkomatkojen lomateemat helpottavat juuri sinulle sopivimman loman löytämistä.

4 vinkkiä: Löydä juuri sinulle sopivin loma

ILMOITUS Lomasta haaveilu on helppoa, mutta oikean lomakohteen löytäminen voi olla joskus hankalaa. Esimerkiksi silloin, kun on tärkeää päästä harrastamaan loman aikana omaa lempilajia tai haluaa ehdottomasti valita rauhallisen matkakohteen vain aikuisten kesken lomailuun.

Aurinkomatkoilta lomakohteita voi etsiä myös lomateemoittain, mikä helpottaa itselle sopivimman matkakohteen löytämistä huomattavasti.

Lomakohteen valintaan vaikuttaa myös lähteekö lomalle yksin, kaksin, ystäväporukalla vai lasten kanssa. Usein on jo mielessä myös se, kuinka paljon suunnitellulla lomalla haluaa tehdä ja nähdä, vai haluaako tällä kertaa vain rentoutua ja hemmotella mieltä ja kehoa.

Tee unelmalomastasi totta

4 vinkkiä: Löydä juuri sinulle sopivin loma

Aurinkomatkojen Lomateemat-haun avulla löydät unelmiesi loman kuin huomaamatta. Valitse millaisia aktiviteetteja lomallasi kaipaat, vai toivotko silkkaa rauhaa ja rentoutumista.

Ehkä vilkas yöelämä on tärkeää lomakohteesi valinnassa, tai mahdollisuus paikallisiin kulttuurikokemuksiin ja shoppailuun.

Lomakohteesi vaatimuksiksi voit määritellä myös upeat rannat ja lämpimän meriveden – onhan aurinkoinen rantaloma monen haaveissa.

Hyvään oloon

4 vinkkiä: Löydä juuri sinulle sopivin loma

Kokonaisvaltainen hyvinvointi myös lomalla on monelle tärkeää. Jos haluat mahdollisuuden liikkua ja nostaa sykettä kuvankauniissa maisemissa tai keskittyä kehonhuoltoon joogatunneilla, löytyy lomasi Hyvään oloon -lomateeman alta.

Lukuisat aktiviteetit pyöräilystä vaellukseen ja surffauksesta sukellukseen ohjaavat oikean lomakohteen äärelle. Lomalla hyvää oloa tuottavat myös täydellinen rauhoittuminen arjen kiireistä, rentoutuminen ja itsensä hemmottelu.

Et ehkä tiennytkään, että Pohjois-Goasta löytyy ainutlaatuinen Hyvän olon keskus yksilöllisillä hyvinvointiohjelmilla tai Madeiran olevan patikoijan paratiisi?

Aikuiseen makuun

4 vinkkiä: Löydä juuri sinulle sopivin loma

Jos matkustat vain aikuisten kesken, muuttuvat lomahaaveesi usein matkaseurueesi mukaan. Pariskuntana matkaavat toivovat usein löytävänsä lomakohteen, jossa ripaus romantiikkaa ja rauhallisuutta sävyttävät lomatunnelmaa.

Ystäväporukalla halutaankin ehkä suunnata yhdessä lomakohteen vilkkaaseen yöelämään. Mikä sitten tuokin kaivattua vastapainoa arjen pyöritykseen, löytyvät täydelliset lomakohteet aikuisten kesken lomailuun Aikuiseen makuun -lomateeman lomakohdevalikoimasta. Jos ainoa haaveesi on lomailla vain aikuisille suunnatussa hotellissa, vastaa lomateema tähänkin toiveeseen.

Kerralla enemmän

4 vinkkiä: Löydä juuri sinulle sopivin loma

Joskus yksi kohde ei riitä, eikä tarvitsekaan. Kun haluat kokea mahdollisimman paljon, ja useamman lomakohteen samalla lomalla, suuntaa selaamaan Kerralla enemmän -lomateeman lomakohteita.

Valitse vain kaipaatko lomallesi kaupungin kortteleita ja kulttuuria vai haluatko upottaa varpaasi rantahiekkaan useassa eri lomakohteessa. Tai ehkäpä kaipaat tällä kertaa jotain ainutlaatuista ja ennenkokematonta, kuten illallista Dubain aavikon tähtitaivaan alla tai kellumista Kuolleenmeren ihoa hellivissä mineraaleissa. Myös nämä uniikit lomakokemukset on koottu Kerralla enemmän -lomateeman alle.

Tutustu myös muihin Aurinkomatkojen Lomateemoihin löytääksesi juuri sinulle sopivin loma. Ota avuksesi Lomateemat-haku osoitteessa aurinkomatkat.fi/lomateemat.

Teksti ja kuvat: Aurinkomatkat

Päivitetty:
Advertisement

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.