Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Fort Lauderdale

Menossa Fort Lauderdaleen

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Fort Lauderdaleen. Oletko sinä menossa Fort Lauderdaleen? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Fort Lauderdalessa

Oletko sinä käynyt Fort Lauderdalessa? Ilmoita siitä muille!

ssatu

Kohde: Fort Lauderdale
Ajankohta: Heinäkuu 02, 2010 - Heinäkuu 09, 2010
Kommentti: kaverin kanssa viikon floridassa :)

parmir

Kohde: Fort Lauderdale
Ajankohta: Maaliskuu 22, 2010 - Huhtikuu 06, 2010
Kommentti: Rauhallinen leppoisa vanhusten linnoittama alue. Rantaelämässä kuitenkin nuorisoakin näkyy. Vähän halvempi kuin Miami. Aventura mall ja Sawgrass mill outlett ostoskeskukset ovat siellä lähettyvillä. Port eveglade, josta hienot risteilyalukset lähtevät. Evergladen Holiday park on lähettyvillä, mikäli on kiinnostunut alligaattoreista. Sää tuulista ja lämmintä, mutta nopeasti vaihtelevaa.

ssatu

Kohde: Fort Lauderdale
Ajankohta: Joulukuu 21, 2009 - Tammikuu 04, 2010
Kommentti: perheen kanssa menemme, kun halvalla saadaan :) ihanaa!!

llauraa-

Kohde: Fort Lauderdale
Ajankohta: Tammikuu 13, 2003 - Tammikuu 20, 2003
Kommentti: Toinen Floridan reissu oli lähinnä niiden kohteiden läpikäymistä jotka ekalla matkalla jäivät väliin. Fort Lauderdale oli upea, suosittelen erityisesti jokiristeilyä jonka varrella olevat miljönäärien huvilat ja luksuspaatit saavat haukkomaan henkeä. Miamin Sea Aquarium viihdyttää koko perhettä muttei vedä vertoja Orlandon Sea Worldille. Ja aina yhtä legendaarinen Disney World; Epcot centerin ihanat pienoiskylät monista maailman maista painuivat mieleen. Suomea ei löytynyt, Norja kylläkin. Säät eivät meitä suosineet, paikallisen ravintoloitsijan mukaan kylmempää ei oltu Floridassa nähty kahdeksaankymmeneen vuoteen!

kuusama

Kohde: Fort Lauderdale
Ajankohta: 1990
Pieni hetki, sivua ladataan.