Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Agia Marina:Sivu 3

Käynyt Agia Marinassa

Oletko sinä käynyt Agia Marinassa? Ilmoita siitä muille!

makehut

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: Huhtikuu, 2008
Kommentti: Agia Marina ja sielä huoneistohotelli Theo. Kivaa oli. Autoilua kolme päivää länsi Kreetalla. Päivällä sopivan lämmintä +22 ja yöllä +15. Hania, ihana rantakatu. Tänne mennään uudelleen.

maijis

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: 2008

Amilia

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: Lokakuu 11, 2007 - Lokakuu 25, 2007

nelberry

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: Elokuu 31, 2007 - Syyskuu 06, 2007
Kommentti: Kaverin kanssa lähdettiin vähän rentoutumaan Kreetan hiekkarannoille. Kreeta kyllä niin ihana paikka,et sinne jaksaa aina lähteä uudestaan! :)

tytteli

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: Heinäkuu 01, 2007 - Heinäkuu 15, 2007

Eme

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: 2005

kkupa

Kohde: Agia Marina
Ajankohta: Syyskuu 25, 1994 - Lokakuu 02, 1994
Kommentti: Tämä oli mieheni ja minun ensimmäinen ulkomaan matka, jos ei Ruotsin risteilyjä lasketa. Tai voisi sanoa, että eka matka lentäen. Samalla oli meidän häämatkamme, olimme menneet juuri edellisenä päivänä naimisiin. Hotelli oli vaatimaton 2-tähden hotelli Tjäreborgin kautta. Plussaa oli se, että oli rannalla, muuten ei ollut kovin hääppöinen. Suht rauhallinen kuitenkin oli, sillä olihan Hanian keskustaan n. 9 km matka. Sinne mentiin yleensä taksilla. Haniassa viihdyttiin Venetsialaisessa satamassa ja sen rantaravintoloissa. Melkein päivittäin käytiin Haniassa. Kerran tehtiin sitten bussimatka Knossokseen. On se vaan ollut aika mahtava paikka aikoinaan. Kerran käytiin myös läheisessä kylässä, Plataniaksessa. Lämmintä riitti tuon viikon aikana. Joka päivä siinä 30 astetta. Loppukommenttina voisi sanoa, että tänne emme kyllä palaa. Liian vähän tekemistä meille, jotka eivät tykkää vain maata rannalla. Mutta tuntui kuitenkin kivalta kun oli sentään ekasta matkasta kyse. =) Matkatoimisto kun tiesi, että olemme häämatkalla, niin hotellihuoneessa odotti viinipullo, hedelmiä ja karkkia. Se oli kiva yllätys. =) Että plussaa siitä matkatoimistolle.
Pieni hetki, sivua ladataan.