Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Kamerun

Menossa Kameruniin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Kameruniin. Oletko sinä menossa Kameruniin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Kamerunissa

Oletko sinä käynyt Kamerunissa? Ilmoita siitä muille!

NaNyah

Kohde: Kamerun
Ajankohta: Syyskuu 15, 2006 - Helmikuu 15, 2007
Kommentti: Olin vapaaehtoistyössä Kamerunin luoteis provinssissa, KOM-heimon alueella. Lähin kaupunki Bamenda. Ihastuin Kameruniin ja afrikkalaiseen elämäntyylin syvästi, ja vietinkin toisenkin 5 kuukautta siellä seuraavana vuonna. Kamerun on "Afrikka Minikoossa"; siellä on vuoria, rantaa, savannia, aavikkoa, sademetsää, ruohotasankoa, vesiputouksia, mutamajoja, pygmejä ja 250 muuta heimoa kielineen ja kulttuureineen, luonnonuskontoja, krisittyjä, muslimeita, vanhoja perinteitä ja modernia Afrikkaa. Kamerun ei ole kovin suosittu turistikohde (ihmettelen miksi!), joten siellä voi saada Oikean kokemuksen Afrikkalaisesta arjesta, joka on hyvinkin kaukana siitä, mitä täällä televisiosta näemme. Kamerun on köyhä ja korruptoitunut maa, mutta siellä on paljon kaunista ja hyvää ja voi varmasti tarjota ainutlaatuisia ja unohtumattomia kokemuksia!
Pieni hetki, sivua ladataan.