Omat matkat - Puerto Vallarta

Menossa Puerto Vallartaan

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Puerto Vallartaan. Oletko sinä menossa Puerto Vallartaan? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Puerto Vallartassa

Oletko sinä käynyt Puerto Vallartassa? Ilmoita siitä muille!

Tanjuska43

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Joulukuu 10, 2017 - Joulukuu 25, 2017
Kommentti: Onko ketään lähdössä tuolloin täältä Keski-Suomesta Hki-vantaalle ja sieltä Puerto Vallartaan. Kimppakyyti ois kiva, ja aikuista seuraa 4- kymppiselle friidulle ja aikuiselle jäbikselle.

Pölypeikko

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 12, 2017 - Marraskuu 26, 2017
Kommentti: Aurinkomatkojen valmismatka Finskin uudella reitillä. Kohde on hieno ja monipuolinen. Kaupungilla turvallista liikkua, jos ei lasketa kompurointivaaraa. Missään vaiheessa ei tullut olo, että olisi tarvinnut pelätä. Kadut ja jalkakäytävät epätasaisia ja kovin kapeita. (Ei lastenrattaille, eikä rollaattoreille.) Julkinen liikenne toimii ja on edullista. Paikallisbussi maksoi 7,5 MXN (n.0,25€) ja taksi muutaman kilometrin matkalle 70-100 MXN (3,5 -5€). Ihmiset ystävällisiä ja kaikki palvelut toimivat. Ravintoloita monentasoisia, mutta kaikkialla ruoka hyvää eikä mitään vatsanpuruja tullut. Aurinkomatkoilla oli vielä kohteen opettelu menossa ja opastukset aika vaisut, mm. siellä ollessamme juhlittiin Meksikon vallankumouksen muistopäivää, josta Aurinkomatkojen oppailta ei herunut puolta sanaa. Kaupungilla kuitenkin aika näyttävät paraatit ja muita tapahtumia.Parilla retkellä mukana, joista Sayulita ihan fiasko. Istumista bussissa enemmän, kuin aikaa kohteessa. Värikäs kalastajakylä osottautui varsin tavalliseksi ostosalueeksi. Oppaalta ei herunut tietoa kuin kyselemällä (ja sekin googlattua). Toinen retkemme oli myös kotimaisen matkanjärjestäjän kautta, mutta sen operoi paikallinen Vallarta Adventures. Retki suuntautui veneellä(isohko katamaraani) Yelapan pieneen kylään, johon ei pääse autolla. Matkalla poikkesimme snorklaamaan Majahuitasin rannalle. Kohde ja matka hienot. Katamaraanin miehistö huolehti ja palveli erittäin ystävällisesti ja vetivät vielä lopuksi mielettömän esityksen.Täydet pisteet paikalliselle toimijalle. Hienon retken kruunasi valaskaksikko, jotka tulivat paluumatkalla esittäytymään ja kipparimme pysäytti veneen niiden läheisyyteen. Muutenkin jäi kuva, että luonto otetaan huomioon todella suuresti. Hotellinamme oli Villas Vallartas, joka oli varsin koruton, mutta siisti paikka. Ainoa miinus aamiainen, josta puuttuivat niin vihreät, kuin leikkeleet. Jäi tunnelma, että vielä uudestaa, mutta ei Aurinkomatkoilla.

maaru72

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 05, 2017 - Marraskuu 20, 2017
Kommentti: Hei!\r\n\r\nOnko kukaan napsulaisista matkustamassa Puerto Vallartaan huomenissa?

Pölypeikko

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 2017
Kommentti: Kaksi viikkoa Puerto Vallartassa. Onko kokemuksia luontokohteista, sukelluksesta, snorklauksesta jne?\r\nPölypeikko
Pieni hetki, sivua ladataan.