Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Etelä-Afrikka

Käynyt Etelä-Afrikassa

Oletko sinä käynyt Etelä-Afrikassa? Ilmoita siitä muille!

pugii

Kohde: Johannesburg
Ajankohta: Heinäkuu 21, 2010
Kommentti: Afrikan kutsu!!

poubelle-

Kohde: Etelä-Afrikka
Ajankohta: Helmikuu, 2010 - Maaliskuu, 2010
Kommentti: Eksoottinen ja mielenkiintoinen paikka. Ehdottomasti kannattaa käydä safariajelulla ja kaupungilla shoppailemassa halpojen hintojen takia. Iltaisin täytyy olla varovainen missä vain liikkuukin.

jakattil

Kohde: Kapkaupunki
Ajankohta: Tammikuu 04, 2010 - Tammikuu 07, 2010
Kommentti: Aivan huippu kohde. Kapkaupunki vuorineen sekä hyväntoivonniemen kierros pingviinien kanssa!

jakattil

Kohde: Pretoria
Ajankohta: Tammikuu 01, 2010 - Tammikuu 16, 2010

Tiia

Kohde: Durban
Ajankohta: Elokuu 04, 2008 - Lokakuu 27, 2008
Kommentti: Olen sairaanhoitajaopiskelija, ja menossa vaihtoon, eli paikalliseen sairaalaan töihin kolmeksi kuukaudeksi. Se mikä tässä vähän jännittää on se että olen lähdössä matkaan yksin.. Mukava olisi kuulla Durbanissa kävijöiden kokemuksia/ajatuksia!

Lea

Kohde: Kimberley
Ajankohta: Huhtikuu 14, 2008 - Heinäkuu 13, 2008
Kommentti: Vaihtoon.

Ride

Kohde: Kapkaupunki
Ajankohta: Kesäkuu, 2007
Kommentti: Mukavia kokemuksia tältä reissulta. Ratsastimme meren rannalla, olimme kasvotusten valkohaiden kanssa ( haihäkeissä)hait uivat niin läheltä että niitä olisi voinut silittää. Vierailimme parilla viinitilalla, silitimme kebardeja ym jännittävää.

Pasaatituuli

Kohde: Simon`s Town
Ajankohta: Syyskuu, 2006 - Lokakuu, 2006
Kommentti: Matka oli ystäväni "pakomatka" synttäreitään. Ajankohdaksi muodostui näin ollen Etelä-Afrikan kevät ja kyllä kannatti, sillä kaikkialla oli vehreätä ja kukkaloisto ihan valtaisa. Keskuspaikkana oli Simon's Town koska halusimme rauhallisen paikan, josta sitten teimme päivänkakkaramatkoja maksimissaan muutaman tunnin ajomatkan päähän. Pakolliset Kapkaupungin suurnähtävyydet tuli katsastettua, mutta myös paljon muuta. Matka jätti oikein hyvän kuvan Western Cape -alueesta niinpä sinne on nyt suunnitteilla toinen matka. Pidin vuoden 2006 reissusta nettipäiväkirjaa, joka on luettavissa osoitteessa http://pasaatituuli007.tripod.com

makehut

Kohde: Limpopo
Ajankohta: Toukokuu, 2005
Kommentti: Metsästysmatka. Ihanaa oli, eläimiä jos minkälaista. Yöllä virtahevot meni ihan lodken vierestä syömään. Krokotiilit uiskenteli joessa. Paras matka ikinä. Tekisi mieli mennä uudelleen.

-Mares-

Kohde: Durban
Ajankohta: 2004
Pieni hetki, sivua ladataan.