Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Puerto Plata

Menossa Puerto Plataan

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Puerto Plataan. Oletko sinä menossa Puerto Plataan? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Puerto Platassa

Oletko sinä käynyt Puerto Platassa? Ilmoita siitä muille!

arooN

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Maaliskuu 08, 2018 - Maaliskuu 16, 2018

LeSo

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Maaliskuu 09, 2017

poka

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Tammikuu 25, 2012 - Helmikuu 03, 2012
Kommentti: Puerto Plata, hotelli Gran ventana. Ihmiset ystävällisiä hyvä hotelli, jos haluat\r\nviettää lomaa suosittelen.

matkamies38

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Helmikuu, 2011
Kommentti: Olen suunnitellut,että matkustaisin kuukaudeksi Puerto Plataan.Voisiko joku kertoa millaisia alueen hotellit ovat,kysymyksessä ovat Aurinkomatkojen käyttämät hotellit.Ekä pahitteeksi olisi myöskään mukava matkaseura!

huruukko

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Tammikuu, 1999 - Helmikuu, 1999
Kommentti: matka oli pitkä,välilasku amerikan puolella.kone kentälle tankkaus ja sitten kone hajosi varttumista noin 5 tuntia. paikka oli puerto plata .Vettä satoi joka päivä ja oli tuulista mutta lämmintä. hotelli 3 tähden home haisi joka huoneissa ja oli kosteaa,muuten ok. ruoka ja alkoholijuomat olivat ilmaisia ja sai koska halusi. 1 päivän reissu haitin puolelle oli muuten köyhää kansaa muuten matka ok. loma oli onneksi 1 viikko en palaa sinne ainakaan lähiaikoina.
Pieni hetki, sivua ladataan.