Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Primorsko

Menossa Primorskoon

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Primorskoon. Oletko sinä menossa Primorskoon? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Primorskossa

Oletko sinä käynyt Primorskossa? Ilmoita siitä muille!

marina

Kohde: Primorsko
Ajankohta: Kesäkuu 24, 2008 - Heinäkuu 09, 2008
Kommentti: Kaksi viikkoa Plamena Palace hotellissa meni mukavasti. Hotelli oli uusi (v.2006 rak.), hyvä ja rauhallinen. Siivoojat Mimi ja Katia tosi ystävällisiä. Eivät siivouksesta kyllä paljon tienneet, mutta niinhän se on useissa hotelleissa. Siivous tehdään asiakkaiden vaihtuessa. Siivoojia oli paljon. Hotellissa ihan hyvä ravintola. 500g Shopska salaattia 4 lv (1€= 1,92lv). Uima-allas hiukan pieni, mutta oli kuitenkin riittävä, syvyys n 100 - 150 cm. lastenallas erikseen. Poreallas ison altaan kulman yhteydessä.

-Olivia-

Kohde: Primorsko
Ajankohta: Kesäkuu, 2007
Kommentti: Olin ystävättäreni kanssa Primorskossa Plamena Palace hotellissa. Hotellissa oli erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Uima-allas alue ei ollut iso, mutta juuri sopiva. Lapsille oli erikseen lastenallas ja siihen meni liukumäki. Tosin ei katettua allasta. Kävelymatkan päässä oli hieno hiekkainen, siisti uimaranta. Keskustakin oli kävelymatkan päässä ja pääkadun varrella oli erilaisia kojuja ja myyjiä.Ruokapaikkojakin oli ihan mukavasti.

lare

Kohde: Primorsko
Ajankohta: Kesäkuu 07, 2006 - Kesäkuu 14, 2006
Kommentti: ihan kiva ja edullinen paikka :)

Minttumaria

Kohde: Primorsko
Ajankohta: 2006
Pieni hetki, sivua ladataan.