Omat matkat - Thaimaa:Sivu 24

Käynyt Thaimaassa

Oletko sinä käynyt Thaimaassa? Ilmoita siitä muille!

evsuonpa

Kohde: Phuket
Ajankohta: Joulukuu 10, 2007 - Joulukuu 26, 2007
Kommentti: TÄYDELLINEN! Bangtao Beach aivan loistava kohde, mutta älkää lapsiperheet missään nimessä tuhlatko lomaanne Patong Beachin hälinään ja turistihelvettiin! Bangtaolla ihanan rauhallista, meren äärellä, ihanassa hotellissa Sunwing Resort & Spassa :)

massimo

Kohde: Phuket
Ajankohta: Joulukuu 06, 2007 - Joulukuu 21, 2007
Kommentti: kierrettiin phuket, krabi, koh lanta ja vähän viidakkoa. mukava matka mutta phuket on todellinen turistirysä, käykää maalla katsomassa taviksia ja muistakaa kalastaa ja ravustaa paikallisien kanssa, se oli parasta reissussa =)

vuju

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Joulukuu 06, 2007 - Joulukuu 21, 2007
Kommentti: Ensimmäinen Thaimaan matkamme. Täytti odotukset!

pautze

Kohde: Patong Beach
Ajankohta: Joulukuu 02, 2007 - Joulukuu 18, 2007
Kommentti: Phuket ei ihan täyttänyt odotuksiani, kaunis paikka kyllä ja vesi kirkasta mutta jotain jäi puuttumaan kun vertaa hua hiniin. luonnonoikut ovat varmasti osa syy tähän. todella hieno paikka kuitenkin ja katuisin jos en olisi koskaan käynyt.

matkapoju

Kohde: Bangkok
Ajankohta: Joulukuu 2007

JonnaH82

Kohde: Pattaya
Ajankohta: Joulukuu, 2007
Kommentti: Joulu Pattayalla melko vilkas!

aikka

Kohde: Phuket
Ajankohta: Syyskuu, 2007

shooter

Kohde: Udon Thani
Ajankohta: Elokuu, 2007 - Lokakuu, 2007

katiki

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Huhtikuu 13, 2007 - Huhtikuu 23, 2007
Kommentti: Koh Changin matka oli loistava. Saari on sen verran suuri että siellä helposti nuo 10 päivää jaksoi kierrellä. Skootteri oli hyvä valinta menopeliksi saarella liikkumiseen. Saaren pohjois- ja eteläosassa todella jyrkkiä ja mutkaisia teitä. Hintataso hieman korkeampi kuin muualla Thaimaassa.

llauraa-

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Maaliskuu 10, 2007 - Maaliskuu 20, 2007
Kommentti: En yhtään ihmettele Thaimaan suosiota suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Pyörryttävänkokoinen Bangkok aiheutti melkein kulttuurishokin ja halvat hinnat sekä loppumaton tavaramäärä lamaannutti minut, väsymättömän shoppailijan. Tavallaan oli hyvä että viivyimme tässä jättikaupungissa vain kaksi päivää, tavallaan ei; monet nähtävyydet kuten temppelit jäivät näkemättä, mutta toisaalta paahtavaa kuumuttakaan ei olisi jaksanut enempää. Bangkokin jälkeen Koh Changin saari tuntui paratiisilta. Rentouduimme ihanassa Nirvana hotellissa, joka sijaitsi saaren eteläisessä päässä, kaukana suositusta White sands beachista. Siitä johtuen hotellissa ei tarvinnut kestää tungosta: maattuaan neljä tuntia hotellin altaalla näkemättä ainuttakaan ihmistä olo tuntui lähes epätodelliselta. Löhöilyn välissä kävimme katselemassa veden päälle rakennettua pitkää laiturintapaista kylää, Bang Baoa. Upeaa! Loppuviikosta vaihdoimme majapaikkaa White sands beachille; mielettömät puuterirannat ja turistejakin alkoi jo näkyä. Merivesi oli uskomattoman lämmintä, n. 32'c. Norsuratsastus ja thaihieronta olivat eksoottisia ja oikeastaan koko matkamme koostui pienistä elämyksistä. Thaimaahan on pakko päästä uudestaan!
Pieni hetki, sivua ladataan.