Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Koh Samui

Menossa Koh Samuille

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Koh Samuille. Oletko sinä menossa Koh Samuille? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Koh Samuilla

Oletko sinä käynyt Koh Samuilla? Ilmoita siitä muille!

timomila

Kohde: Koh Samui
Ajankohta: Huhtikuu 01, 2010 - Huhtikuu 13, 2010
Kommentti: Lämmintä ja puhdasta

ahoiii

Kohde: Koh Samui
Ajankohta: Tammikuu 20, 2010 - Helmikuu 04, 2012
Kommentti: Ajankohdan tarkennus ensi vuoden alkupuolella. Joka tapauksessa pitäisi olla Samuilla 25 tammikuuta. Silloin juhlitaan minun 60 v. synttäreitä. Edelliset olivat 50 v. juhlat todella kylmässä säässä Lapissa. Mukaan olen kutsunut ystäviä, tuttuja, sukulaisia jne. Koossa on jo parikymmentä henkeä. Samuin valitsin siksi, että siellä on rauhallisempaa kuin ns. suosikki kohteissa, kuten Phuketissa jne. Olen ollut viikon Samuilla ja suurimman vaikutuksen tekivät upeat hiekkarannat. Niitä voi jopa verrata Tyynenmeren paratiisisaarten, kuten Bora Boran, Fidzin ja Cook saarten vastaaviin. Rantaravintola on paikka jossa on mahtava nauttia ystävien kanssa illallista ja olla yhdessä. Läheisellä rantakadulla on menomestoja jokaiseen makuun. Nähtävääkin on, mutta sillä ei tarvitse läkähdyttää itseään. Menomatkalla pysähdymme muutamaksi päiväksi Bangkokkiin, ja sieltä saa jokainen varmasti tarpeeksi ruuhkaa ja historiaa. Odotettavissa on loppuelämäksi muisteloita. Finnmatkojen WWW.RETKIKUNTA.FI kilpailussa olemme MUISTELOT joukkueella kehittämässä matkaa Samuille. Osallistu äänestykseen ja anna meille ( ja miksei myös itsellesi) mahdollisuus myös valmismatkalla päästä juhlimaan todella sadunomaiselle paratiisisaarelle jotain merkkipäivää.

jenniniinimaki

Kohde: Koh Samui
Ajankohta: Maaliskuu, 2009 - Huhtikuu, 2009
Kommentti: Turistikatu oli meluisa, viemärit haisivat ja ohikulkevat Thai bpxing mainosautot eivät juuri viehättäneet mutta tämän hässäkän ulkopuolella on Koh Samuin parhaat palat. Hotellimme oli Chaweng Beachin Pohjoisimmassa päässä rauhallisella alueella omalla rannalla, ihana paikka, mahtavat aamiaistarjoilut tuoreine hedelmineen ja herkkuineen, herkulliset illallisbuffetit ja hyvä palvelu. Kävimme norsusafarilla, tutustuimme kalastajakylään, salaiseen puutarhaan, kumipuuviljelmiin ja teetätimme vaatteita. Itselle teetätin kaksi coctail/juhlamekkoa ja mies teetätti itselleen suorat housut ja kolme kauluspaitaa. Hinta ei ollut mikään halpa mutta kyllä se Suomen hinnat voittaa. Tekijä oli intialainen, ei thaimaalainen eli hinta oli varmasti korkeampi mutta laatu oli kunnollista. Suosittelen lämpimästi.

lancelot74

Kohde: Koh Samui
Ajankohta: Tammikuu 08, 2009 - Tammikuu 12, 2009
Kommentti: "kotimatkan" varrella juuri sopivasti oleva upea pieni saari. matkan jälkeen kirjoitettu:...tuosta "upesta saaresta voidaan olla toista mieltä. itse en lähtisi enää toista kerta samuille. hotellia hotellin perään ja todella kova tuuli lähes joka paikassa. pieni saari, jonka näkee parissa päivässä. hotellissa viihtyville hyvä matka kohde, mutta jos haluaa nähdä ja kokea paljon, suosittelen toista matka kohdetta.

aijuskainen

Kohde: Koh Samui
Ajankohta: Joulukuu 30, 2008 - Tammikuu 15, 2009
Kommentti: Heips. Ei ollut Koh Samui sellainen paratiisi saari mitä oli puhuttu. Todella pieni, epäsiisti ja täyteen ängetty paikka. Chawengin alue ja ostokadut olivat epäsiistejä ja rannoilla törmäsi jopa huumeneuloihin. Kelit olivat tammikuussa surkeat, pilvistä ja pieniä sadekuuroja, merenkäynti oli valtavaa ja punainen lippu oli lähes päivittäin. Joku tykkää joku ei, minä en tykännyt... Hotelli: First Bungalow resort Antaisin **
Pieni hetki, sivua ladataan.