Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Koh Chang

Käynyt Koh Changilla

Oletko sinä käynyt Koh Changilla? Ilmoita siitä muille!

Jokeri634

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Kesäkuu 2010
Kommentti: Bangkok - Koh Chang - Pattaya - Bangkok

hombre

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Toukokuu 05, 2010 - Toukokuu 25, 2010
Kommentti: hieno matka jälleen kerran tutulle saarelle,vaikka poliitinen taistelu oli käynnissä bangkokissa,niin ei se paljon saaren elämässä näkynyt.Hieman vähemmän tietty turisteja liikkui,mut muuten ns.normaalia elämän menoa..edelleen sitä mieltä että paikka on hienointa mitä thaimaasta löytyy.....

munkki

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Toukokuu 04, 2009 - Toukokuu 07, 2009
Kommentti: perillä ollaan tutustuttu saaren länsipuoleen tänään ,,eipä voi kuin ihmetellä miten tätäkin paikkaa voi joku kehua.huomenna lisää,JUSSIN HOTELLISSA asuttu,on sellainen uusi kuivan maan hotelli,ei rantaa,siirrytään,saaren etelä kärkeen FINLANDIA RIDE HUD.sijaitsee kalastaja kylän keskellä,,tolppien päällä suojaisessa lahdessa,huoneilmastointia ei tarvitse,ruokaa saa tilauksesta joko suomalaista tai thaimaalaista,,upeat pikkusaaret lähettyvillä,veneitä järjestyy tarpeiden mukaan,uistelu ja kalastus tarvikkeet löytyy hotellista.

katiki

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Huhtikuu 13, 2007 - Huhtikuu 23, 2007
Kommentti: Koh Changin matka oli loistava. Saari on sen verran suuri että siellä helposti nuo 10 päivää jaksoi kierrellä. Skootteri oli hyvä valinta menopeliksi saarella liikkumiseen. Saaren pohjois- ja eteläosassa todella jyrkkiä ja mutkaisia teitä. Hintataso hieman korkeampi kuin muualla Thaimaassa.

llauraa-

Kohde: Koh Chang
Ajankohta: Maaliskuu 10, 2007 - Maaliskuu 20, 2007
Kommentti: En yhtään ihmettele Thaimaan suosiota suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Pyörryttävänkokoinen Bangkok aiheutti melkein kulttuurishokin ja halvat hinnat sekä loppumaton tavaramäärä lamaannutti minut, väsymättömän shoppailijan. Tavallaan oli hyvä että viivyimme tässä jättikaupungissa vain kaksi päivää, tavallaan ei; monet nähtävyydet kuten temppelit jäivät näkemättä, mutta toisaalta paahtavaa kuumuttakaan ei olisi jaksanut enempää. Bangkokin jälkeen Koh Changin saari tuntui paratiisilta. Rentouduimme ihanassa Nirvana hotellissa, joka sijaitsi saaren eteläisessä päässä, kaukana suositusta White sands beachista. Siitä johtuen hotellissa ei tarvinnut kestää tungosta: maattuaan neljä tuntia hotellin altaalla näkemättä ainuttakaan ihmistä olo tuntui lähes epätodelliselta. Löhöilyn välissä kävimme katselemassa veden päälle rakennettua pitkää laiturintapaista kylää, Bang Baoa. Upeaa! Loppuviikosta vaihdoimme majapaikkaa White sands beachille; mielettömät puuterirannat ja turistejakin alkoi jo näkyä. Merivesi oli uskomattoman lämmintä, n. 32'c. Norsuratsastus ja thaihieronta olivat eksoottisia ja oikeastaan koko matkamme koostui pienistä elämyksistä. Thaimaahan on pakko päästä uudestaan!
Pieni hetki, sivua ladataan.