Omat matkat - Delhi

Menossa Delhiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Delhiin. Oletko sinä menossa Delhiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Delhissä

Oletko sinä käynyt Delhissä? Ilmoita siitä muille!

hanuman

Kohde: Delhi
Ajankohta: Heinäkuu 17, 2010 - Heinäkuu 25, 2010
Kommentti: emännän kanssa tehtiin päätös lähteä jonnekin muualle kuin rannalle makaamaan ja valittiin Delhi kohteeksi. Todella mieleenpainuva kokemus, josta opimm paljon seuraavaa reissua varten

Bablo

Kohde: Delhi
Ajankohta: Tammikuu 23, 2010 - Huhtikuu, 2010
Kommentti: Tarkoitus olis taas lentää Delhiin. Sieltä junalla Varanasiin. Muutma viikko siellä, junalla taas keralaan. Kierrellä siellä parisen viikkoa. Sitte takas pohjois intiaan ja Nepalin puolella käynti parisen viikkoa. Sitte takas Varanasii ja Delhin kautta kotia kohti. Paljon on vielä suunnittelemista, mut onhan tässä aikaa. Vinkit ois kivoja, kertokaa missä kannattas käydä.

Bablo

Kohde: Delhi
Ajankohta: Tammikuu 23, 2010 - Huhtikuu 30, 2010
Kommentti: Ollaan oltu jo kolmisen viikkoa reissussa ja kirjoiteltu kokemuksia blogiin. Blogin osoiten www.lasmar.omablogi.com Jos kiinnostaa käykää katselemassa.

Laliw

Kohde: Delhi
Ajankohta: Marraskuu 18, 2008 - Marraskuu 21, 2008
Kommentti: Oli lyhytbtyömatka Delhiin. Mielenkiintoinen kaupunki, toivon pääseväni uudelleen, pitemmäksi aikaa. Ilmat oli marraskuussa sopivat, savusumua oli jonkin verran, ei liikaa. Kaupunki täysin sekaisin tulevien kansanyhteisön kisojen vuoksi, kun kaupunkiin rakennetaan uusia metrolinjoja, uutta lentoasemaa jne. Uudellen pitää päästä käymään...

Pekka

Kohde: Delhi
Ajankohta: Huhtikuu 06, 2008 - Huhtikuu 14, 2008
Kommentti: Antoisa matka Intiaan. Kävimme Delhissä, Himalajalla, Simla, Agra, Tai Mahal, Jaippur. Viikon mittainen matka liian raskas ja liian tiukka aikataulu seitsemään päivään. No ripulikin iski kaikesta desinfioinnista huolimatta. Jos menette Intiaan ottakaa varulta pieniä nenäliinapaketteja kaiken varalta mukaan.
Pieni hetki, sivua ladataan.